2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

253 بازدید | 25 پست

من ی خواهر دارم 7 سالشه متاسفانه مشکل شب اداری شدید داره اما روزا بخنده یا بدواینطوریه. خیلی دکتر بردیمش هیچ اثری نداشته و هر شب جاشو خیس میکنه مامانم پوشکش میکنه خیلی بده خودش خیلی خجالت میکشه و اینکه فامیل از این موضوع خبر دارن و ب روی خواهرم میارن که تو لباست خیس میکنی و ..خواهرم بیچاره خیلی خجالت میکشه اونا نمیدونن که عیب بچه رو نباید ب روش اورد و اینکه هرچی سرزنشش کنی بدتر میشه ...

خواهشی که دارم از شما اینکه لطفا هرچی تجربه دارین بهم بگین تا خواهرم خوب بشه دیگه سرزنشش نکن دیگه دکتر و دوا اثر نداره اصلا هیچ تغیری هم نمیکنه 

دیگه نمیخوام ب روی خواهرم بیارن 

طبع بدنش سرده

از غروب به بعد مایعات بهش ندید دلشو شبا با شال ببندید شبا نبات داغ بهش بدید در طول روزم سردی نخوره

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چرا فامیل باید خبردار بشن 

حتما خودتون دهن لقی کردین

بیچاره بچه که دچار شرم و نقص میشه 

خواهشا با کسایی کا به روش میارن و مسخرش میکنن طوری برخورد کنید که دهنشونو دفعه بعدی ببندن و به روح بچه آسیب نزنن

نگران مباش عزیزم. من همین امروز شنیدم یکی از اقوام که دختر ۹ ساله ش رو پوشک میکرد حتی برای مدرسه ، یک ماهی میشه که از پوشک گرفته و کنترلشو به دست آورده بچه

یعنی روزم ساخته شد با این خبر

انشااله که مشکل خواهر شما هم به زودی رفع میشه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
2810