2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5272 بازدید | 168 پست
دختر گناه داره 😐😐من فکر نمیکردم اینطور باشه باور کن داری به خودتم ظلم میکنیهمه ارزوشونو همچین مردی ...

متاسفانه خیلی بیشتر از اونچه بگم حساسه

انگار اگه زنگ بزنه بوق اول بشه دوم میترسه که ولش کرده باشم یا چی

بخاطر همین خوابگاه که هستم حتی تو حمومم گوشیمو میبرم و هیچوقت سایلنت نمیکنم

مثلا خونه که میومد با یه ترس و نگرانی ای اول چک میکرد ببینه هستم یا نه..

این موضوع نه تنها خودشو اذیت میکنه بلکه منو هم

من بهش اطمینان دادم حتی اگه هیچوقتم دوستت نداشته باشم کوچکیترین خیانتی نمیکنم، بازم همیشه نگرانه

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
راستش هم دلم برای تو می سوزه هم همسرت.. همونقدر که برای تو سخته که با کسی زندگی کنی که دوستش نداری ص ...

دلت برا همسرش نسوزه ، استارتر قبل از ازدواج بهش گفته دوستش نداره دست از سرش برداره ، ولی شوهر خودخواهش گفته مهم نیست دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو که میری اونجا حداقل دو هفته یه بار برای دو روز میای پس تحملش کن چاره دیگه ای نیستبعدم دولتی میخون ...

نه نمیام 

اون ولی دلش طاقت نمیاره میاد

آزاد میخونم، من انقددد تو شرایط وحشتناکی درس میخونم که همینم معجزه بود 

انفاقا هزینه همینم خیییلیه، دقیقاااا هم شبی همینو گفتم بهش، گفت غیر اینه خونمو بفروشم باید انصراف بدی😂

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
2805
نه نمیام اون ولی دلش طاقت نمیاره میادآزاد میخونم، من انقددد تو شرایط وحشتناکی درس میخونم که همینم مع ...

اون پول تحصیلت رو میده ؟ خب خیلی گرونه من بودم باهاش میساختم یکم عشوه میریختم گناه داره حالا که داره پول میده 🤣

حساسش نکن

نمیدونم الان چکار کنم

تااازه یکم زندگیمون آروم شده بود...

منه احمقو بگو چی میخوای برگشتی خب 

متاسفانه خیلی بیشتر از اونچه بگم حساسهانگار اگه زنگ بزنه بوق اول بشه دوم میترسه که ولش کرده باشم یا ...

اخی دلم براش سوخت

کاش شوهر منم اینطور بود بخدا دختر 😢

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اون پول تحصیلت رو میده ؟ خب خیلی گرونه من بودم باهاش میساختم یکم عشوه میریختم گناه داره حالا که داره ...

نه بابا خودم میدم نصفشم بابام 

من یه عادت بدی دارم تحت هیچ شرایطی نمیتونم ازش پول بخوام

باررررها هم سر این موضوع بحث کردیم 

شاغل نیستم ولی از شغل خانوادگیمون سهم دارم و از سود پولمم استفاده میکنم

ولی جایی کم بیارم مبجورم ازش بگیرم چون خیلی هزینه زیاده😂

اخی دلم براش سوختکاش شوهر منم اینطور بود بخدا دختر 😢

متاسفانه رفتاری که قبل ازدواج داشته خیلی وحشتناک بود..اصلااا نمیتونم فراموش کنم

دست خودمم نیست

نه بابا خودم میدم نصفشم بابام من یه عادت بدی دارم تحت هیچ شرایطی نمیتونم ازش پول بخوامباررررها هم سر ...

عزیزم باید بخوای 

حتی پول داری باید ازش بخواهی تا حس کنه برات مفید 

داره حمایتت می‌کنه 

و بد عادتش نکن

عزیزم باید بخوای حتی پول داری باید ازش بخواهی تا حس کنه برات مفید داره حمایتت می‌کنه و بد عادتش نکن

خیییییییییییییییییللللللی هم بهم گفتن

دوستان اینجا

خانوادم

دوستام

مشاورم

ولی متاسفانه نتونستم

2810