2777
2789

ما باهم خوب نبودیم اصلا و من کلا بخاطر ازدواجم نشستم درس خوندم، دانشگاهم حدودا ۱۴ ساعت با شهر خودمون فاصله داره

بعد اینکه قبول شدم بخاطر بحث و دعواهامون طوری بیماری اعصاب گرفتم که حدودی یکماه اسحتراحت مطلق بودم و حتی نتونستم ذوق قبولیم رو بکنم، بعدشم حتی برای ثبت نام نتونستم برم خانوادم و همسرم رفتن و منم یکی دو هفته مرخصی گرفتم (بزور و با گواهی بستری)

خلاصه به هر طریق با اینکه اصلاااا راضی نبود برم راه دور رفتم و یکماهی گذشت، که من فرجه داشتم میخواستم برگردم شهرمون

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به خاطر تاهل بهت انتقالی نمیدن ؟ 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ایشون سرکار بود، گفت صبر کن شیفت من تموم بشه این هفته میام دنبالت خودم، تنهایی برنگرد بار اول

بعد من دیدم همه هم اتاقیا و هم هکلاسیام دارن برمیگردن

تو خوابگاه تنها بودم و خیلی اذیت میشدم 

هرچیم دنبال بلیط هواپیما بودیم پیدا نمیشد

گفتم من با همکلاسیام که همشهری خودمن (پسر بودن) برمیگردم (با اتوبوس)

من صندلیای جلو میشینیم اونا اصن عقب

حرفم نمیزنم باهاشون ولی خیالت راحته تنها نیستم

یککک دعوایی سر من در آورد و تلفنو قطع کرد و فلان..

منم سه روز تنها بودم گریه میکردم، خودشم تا میخواست بیاد دیگه فرجه های من تموم شده بود

منم مجبور شدم بلیط اتوبوس گرفتم تنهایی اومدم

وقتی خبردار شد رسیدم کارشو ول کرد اومد خونه جوری درو کوبید که کل ساخت

مون لرزید

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

از اون روزم قهره

هرچی باهاش حرف میزنم و منتشو میکشم و براش توضیح میدم که مجبور بودم نمی‌فهمه 

امشب گفت من اصلا راضی نیستم برگردی، خودم میام باهات بری انصراف بدی بیای

خودسر بودی خودسر ترم شدی و من دیگه نمیتونم با خیال راحت بشینم و معلوم نیست چیکار میکنی و فلان..

هفته جدیدم باید برگردم..چطوری قانعش کنم؟؟

۱۴ ساعت زیاده اگه میتونی انتقالی بگیر دانشگاهی نزدیکتر ، متاهل هستی راه میان باهات

نه نشد

من اینطوری راحت ترم

هرچی دور تر باشم ازش بهتره

به خاطر تاهل بهت انتقالی نمیدن ؟

نه بابا هرچی رفت دنبالش نشد 

خیلی سخت بود

منم دیگه پیگیری نکردم

میخوای طلاق بگیری؟

نه من چون ار اول به اجبار ازدواج کردم اصلا بهم حق طلاق نداده و کلا هیچ چاره ای برای جدایی ندارم

2810