2777
2789
اولا این محرمیت با اون صیغه که میگید یکی نیستندوما یا مسلمونیم یا نیستیمسوما بچه مسلمون توکل بر خدا ...

عزیزم من خودم یه ساله در حال آشنایی هستم واسه ازدواج و خونواده هامون هم میدونن تا خودم کامل اخلاق و رفتارش نسنجم که نمیتونم باهاش محرم شم. محرمیت مال وقتیه 90درصد به نتیجه رسیدیم. آدم وقتی قصدش ازدواج باشه تمرکزش رو همون آدمه نه 10نفر 

اولا این محرمیت با اون صیغه که میگید یکی نیستندوما یا مسلمونیم یا نیستیمسوما بچه مسلمون توکل بر خدا ...

دخترای امروز با 10نفرن اینا رو کی میگیره؟؟ شما که ادعای مسلمون بودنتون میشه شما دیگه چرا؟ همه رو جمع نبند لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای حرف زدن محرم بودن لازم نیستمگه بیرون با بقیه حرف می‌زنیم با هم محرمیم؟

مگه با همه مردم  درباره همه ی جزئیات خصوصیات و....حرف میزنیم

وسوال هایی که بین دونفر که باهم میخوان ازدواج کنن

با فروشنده وخریدار یه پفک یکیه؟؟؟

موفق وعاقبت بخیر باشید🙏

مگه با همه مردم درباره همه ی جزئیات خصوصیات و....حرف میزنیموسوال هایی که بین دونفر که باهم میخوان ا ...

اون چیزای خصوصی که شما میگی ما هم بعد محرمیت میگیم الان تمرکزمون رو چیزای دیگه ست

دخترای امروز با 10نفرن اینا رو کی میگیره؟؟ شما که ادعای مسلمون بودنتون میشه شما دیگه چرا؟ همه رو جمع ...

لطفا قضاوت نکنید 

میگم اونها رو مثل خودشون میگیره جمع نبستم

رمانتیک و عاقلانه

به هر حال یه جنبه مهم ازدواج رابطه عاطفی و احساسیه، بعضی‌ها دیگه از اون ور بوم افتادن میگن هرشخصیت و رفتاری داشت داشت، هرچقدر دوستمون داشت یا نداشت مهم نیست، فقط پول و موقعیت و خانواده

طرف رو معرفی میکنن دوطرف اول همدیگه رو میبینن چون قیافه هم شرط مهمی هست تو زندگی درمورد همدیگه وخانو ...

با قسمت خطبه محرمیت واقعا مخالفم، شما با اولی صیغه کنید ببینید به درد هم نمی‌خورید، دومی صیغه کنید ببینید مناسب نیستید، سومی دیگه آدم از خودش و خانواده خجالت میکشه و مجبوری فارغ از خوب و بد طرف قبول میکنه 

اینم نگید که احتمال مناسب نبودنشون کمه، به ازای یه آدم درست شاید چندین آدم نامناسب و غلط وجود داشته باشه