2777
2789

خانما سردرد میتونه از فشار باشه؟سمت چپ سرم درد میکنه چشمم داره در میاد هبار و نمک خوردم چای خوردم اب خوردم اما هیچ تاثیری نداره بنظرتون میتونه از فشار باشه؟تازه سه ماهم کامل شده

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون فشارخون بالا که همراه با سردرده و ما توی باروار ها ازش میترسیم که نکنه منجر به تشنج بشه از هفته ...

اها پس فعلا نگران فشار نباشم 

2805
سلام خوبی عزیزم منم مثل شما بودم نگران نباش بخاطر بارداری هستش هفته ۱۴ من کاملا خوب شدم

مرسی عزیزم که گفتی♥️

هیچکی تو اینجور تاپیکا نمیاد حتما باید تو عنوان میزدم مادرشوهرمو کتک زدم تا بیان تو تاپیک😂😂

مرسی عزیزم که گفتی♥️هیچکی تو اینجور تاپیکا نمیاد حتما باید تو عنوان میزدم مادرشوهرمو کتک زدم تا بیان ...

ارع عزیزم نگران نباش من جوری درد می‌گرفت نمیتونستم از زمین بلند بشم چشام تار میدید تو هفته ۱۴ یهو کلا خوب شدش

ارع والا😂😂😂

ارع عزیزم نگران نباش من جوری درد می‌گرفت نمیتونستم از زمین بلند بشم چشام تار میدید تو هفته ۱۴ یهو کل ...

من حالا قبل بارداری تقریبا یه رپز درمیون سردرد داشتم بخاطر میگرن بعد تا همین یه هفته پیش خیلی خوب بودم با خودم میگفتم خداروشکر ک سردرد نمیگیرم دیگ قرصم ک نمیشه مصرف کرد یهو دوباره اینجوری شدم ترسیدم از فشار باشه