2777
2789
عنوان

اموزش رانندگی

169 بازدید | 43 پست

خانوما من کلا ۳ بار تعلیمی رفتم و همین ۳ بارم توعمرم پشت ماشین نشستم الان ی مسئله ای این مربی من خیلی سختگیره و بم میگ تو الان ۳ جلسس اومدی و باید تا الان راننده میشدی

من سر نقطه حرکت سربالایی سرپایینی مشکل دارم قبلنم اصلا پشت ماشین ننشستم کاری کرده با استرس میرم اموزش 

ایا طبیعیه بعد ۳ جلسه مشکل دارم؟

او جان می دهد به تن خسته ام...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اول اینکه مربی رو عوض نکنوبذار فشار بیاره

مربی های دیگه خودشون ماشین رو هدایت میکنن

درضمن گازرزز بده نترس نذار خاموش بشه

سوم اینکه بله از ده تا سه تاش گذشته اشکال نداره و حتی میتونی تمدید کنی

اگه میبینی هم راضی نیستی عوض کن

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

طبیعیه من بعد از ده جلسه هم هنوز مشکل داشتم😁

مثلا ماشین خاموش کرد خیلی بدش اومد ک توانوز یادنگرفتی بعدم خیلی تند تند توضیح میده من یادم میرا

ببخشیدا ولی مربیت چرت میگهکی تا حالا با ۳ جلسه راننده شده که شما دومیش باشی؟چه توقعی داره مربیت ازت

نقطه حرکت سربالایی سرپایینی رو خوب من هنوز اونقدر خوب نیستم گاهی ماشین خاموش میکنه اینم هی میگ چرا گوش نمیدی چرا حواست نیس بخدا من حواسم هست ولی رانندگی تمرین میخاد مامانمم همراهه فکر میکنه مشکل از منه

اول اینکه مربی رو عوض نکنوبذار فشار بیارهمربی های دیگه خودشون ماشین رو هدایت میکنندرضمن گازرزز بده ن ...

کلا ۱۲ جلسس براما من هنوز نصفشم نرفتم خیلی استرس بم وارد شده طوری ک میترسم فردا پشت ماشین بشینم

2810