2777
2789
عزیزم اگه یاد گذشته انداختمت منو ببخشهدفم این بود یکم به چیزای خوب فکر کنید

این چ حرفیه قربونت 💋 قبلش داشتم بهش فکر میکردم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه اگه خدا بخواد و لطف کنه در حقم فردا بیبی چکم مثبت شه برم بتا اونم مثبت شه صدای قلبشو بشنوم تکو ...

سلام  ببخشید شما کی ازدواج کردین؟احساس میکنم‌چند سال پیش کاربریتونو دیده بودم باهم حرف زده بودیم

سلام ببخشید شما کی ازدواج کردین؟احساس میکنم‌چند سال پیش کاربریتونو دیده بودم باهم حرف زده بودیم

والا عزیزم احتمال داره با هم حرف بزنیم چون من اصلاً به  اسم کاربری‌ها دقت نمی‌کنم😂😂

من اذر پارسال

اینکه هر چ زودتر نی نی مو بغل بگیرم و اون زیر گلوی نازشو بو کنم عاااااااشق بوی نوزادم

توروخدا دعا کنین بچم سالم بدنیابیاد

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

چند مورد هست که بهش فکر میکنم دلم غنج می‌ره 

یکیش اینه یه بنده خدایی بیاد پیام بده و ماجرای عاشقی آغاز بشه خدای من چقد دنیا جذاب میشه 

از قضا همکاریم اما دو بخش متفاوت 

خیلی وقته ندیدمش 

امشب یه آقایی شبیهش دیدم دلم هری ریخت کلی نگاهش کردم 

لعنتی جذاب بیا 

2810