2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چی پرسیدی ندیدم

عزیزم واقعا حس ششمی؟گلم حس ابوالفضل چیه؟چرا اعصبانی شد؟نظرش راجبم؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
عزیزم چرا ج نمیدیاز ازدواج و همسر آیندم میگی؟ مریم ۳۲ @شیشه_عطر

اهمیت به حرف بقیه نده آدم اجتماعی هستی افراد محدودی زیر نظر دارنت اما آخرش خوب پیش می‌ره 

وارد به خانواده با فرهنگ میشی

اهمیت به حرف بقیه نده آدم اجتماعی هستی افراد محدودی زیر نظر دارنت اما آخرش خوب پیش می‌ره وارد به خان ...

میشه بگی دوستم دارع یا الکی ؟باهم زندگی میکنیم وروزای خوب داریم؟رابطمون به کجا میرسه ؟

کی نیریم بیرون ؟

اهمیت به حرف بقیه نده آدم اجتماعی هستی افراد محدودی زیر نظر دارنت اما آخرش خوب پیش می‌ره وارد به خان ...

ممنون جواب دادی کی ازدواج میکنم و چه ماهی؟

همسر آیندم چند سالشه و شغلش چیه؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
بیشتر مواقع حسم درست در میاد اما همیشه واقعی نیست

خوشگلم کی از میکنم با چطور شخصی؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
2810