2777
2789
عنوان

تفریح شما چیه تو این کشور❓🥴

100 بازدید | 22 پست

حس میکنم اگر کافه و رستوران نرم و خودمو با خوراکی خوردن سرگرم نکنم دیگه تفریح خاصی ندارم... نهایتش بریم شمال یا یه مسافرت بریم‌ ... یا یه فیلم ببینم...

زندگی شماهم همینقدر کسل کننده و مسخره شده؟😕🙁

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

این چه ربطی به کشور داره اونوقت

یعنی خارج بودین چه اتفاق و تفریح خاصی داشتین

میشه به منم توضیح بدید😑

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

یچی میخواستم بگم چون تازه از تعلیق دراومدم پس نمیگمممم

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
این چه ربطی به کشور داره اونوقتیعنی خارج بودین چه اتفاق و تفریح خاصی داشتینمیشه به منم توضیح بدید😑

نمیدونم.... حس میکنم حتی تفریح دانش اموز های امریکا یا اروپا داخل مدرسه از تمام تفریحات منه جوون تو ایران بیشتره...

اونا حداقل کمپ میرن..متناسب با استعدادشون تحصیل میکنن..سفر های خوب میرن..ورزش میکن.‌. و با یه درامد معمولی میتونن زندگی خوبی داشته باشن ولی ما با درامد کارمندیمون نهایتا بتونیم یه رستوران بریم...

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔
این چه ربطی به کشور داره اونوقتیعنی خارج بودین چه اتفاق و تفریح خاصی داشتینمیشه به منم توضیح بدید😑

به نظر من ربط داره 

کشور ما غم پسندیه و سرمایه گذاری برای شادی  کمتر انجام میشه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

خب این نوع تفریح رو هر جا برید همینه ها 

شما تازه تفریح های خوبی دارین 

چی باشه دیگه؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نمیدونم.... حس میکنم حتی تفریح دانش اموز های امریکا یا اروپا داخل مدرسه از تمام تفریحات منه جوون تو ...

عزیزم تمام اینایی که گفتی و تو ایرانم میشه انجام داد اگر ذهنمون و از مقایسه های احمقانه پاک کنیم

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2810