2777
2789
عنوان

خانوما فک کنم مامانم بارداره چهل سه سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 44 پست
شما غصه نخور باردار نیس اگر بود بی بی ش مثبت میشد من فقط مشاوره میخاستم نگفتم که درمورد تو این سن ب ...

ولشون کن عزیزم 

من خیلی ها رو دیدم از دکتر فاطمه محمد نجااار راضی بودند 

هر چند دلم میگه ممکنه باردار باشه مامانت عزیزم اما اگه نبودند دکتر خوبی هستند این خانم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شما غصه نخور باردار نیس اگر بود بی بی ش مثبت میشد من فقط مشاوره میخاستم نگفتم که درمورد تو این سن ب ...

ولشون کن واقعا بعضیا دوس دارن برای هر چیزی نظر بدن اتفاقا خیلیم عالیه☺️

درکت میکنم گلم دختر منم ۷ سالشه شبو روز میگه تنهام یه ساله اقدامم نمیشه سنمم ۳۵ فکر نکنم بشه چون مریضم هستم😔 انشالله مادرتون باردار باشه من سه روز عقب انداختم بی بی زدم مثبت شد شبش پری شدم فردا بره ازمایش لطفا

اکیپ سوگلی های سایت#

چه دختر خوبی هستی شماچقدر به فکر مامانتیالهی هر چه زودتر باردار بشه دو قلو که هم خواهر داشته باشی هم ...

ممنون‌گل مرسی که درکم میکنب ولی خب بعظی هستند تو شرایطم نیستند و طبیعی که باور نکنن و حال دل الانمو نفهمن

ممنون‌گل مرسی که درکم میکنب ولی خب بعظی هستند تو شرایطم نیستند و طبیعی که باور نکنن و حال دل الانمو ...

دختر و پسر من ده سال تفاوت سنی دارن شاید  زیاد باشه ولی بعدها که من نیستم همدیگه رو دارن و این خیلی خوبه

ربطی به پیر شدن نداره تو این سن فاصله ی سنی مادر و بچه خیلی زیاد میشه که اصلا خوب نیست فکر کن بچه می ...

بازم میگم با قدیم فرق داره و آدم ها میبینیدخیلی ها جوان تر از سنشون هستن 

مورد آخر هم خیلی بی ربط بود واقعا ببخشید خود اعضا خانواده کلی تلاش کردن که بچه دیگه بیارن حالا شما دغدغه گریه بچه رو میارید دختر اول هم هفت سال دیگه درس نداره 

کلا نی نی سایت ها خیلی جالبند واسه منفی حرف زدن و رد کردن هرچیز 😂😂

2810