2777
2789

جوری که جونم به لبم رسیده و عصبانیتم هرلحظه ممکنه فوران کنه 

حس میکنم از فشار کاری زیاد کم صبر شده و وقتی هم میاد خونه مث مرده ها میمونه فقط غذا میخوره میخوابه

حدود دو سه هفته س اینجوریه شبم باید بره تهران تا دوروز اجناس مغازه ش بخره

نمیدونم چیکار کنم دلم بزرگتر بشه و صبرم بیشتر

میشه بهم بگین چجوری حالمو خوب نگه دارم تو این شرایط؟

امیدمو دارم ازش میبرم و دیگه دوسش ندارم

و از رفتاراش خسته شدم و در روز یبارم زنگ نمیزنه حالمو بپرسه با اینکه من زنگ میزنم،هرکار داره پیام میده ولی همش کارای زوری مامانش میره انجام میده

بهش یاد ندادن با خانمش محترم رفتار کنه و عشق بورزه

با حرف زدن 

آدمای عاقل و بالغ حرف میزنن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیفهمه اخه 😭😭خدا میدونه کلی بار حرف زدم

مثل شوهر من اصلا انگار نمیفهمن خرن😢😂

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
نمیفهمه اخه 😭😭خدا میدونه کلی بار حرف زدم

عزیزم حرف زدن هم قواعد داره 

وقتی که خسته نیست ، عصبی نیست ، اخلاقش سر جاشه باید پیش قدم شد 

دوم اینکه با لحن بد نه با دعوا و گله نه 

با گفتن این حرفا که تو بی توجهی تو ازم خسته شدی دوسم نداری نه 

مثلا میگم ی شام درست کن بردار ببرید بیرون یکم کیف کنید بعد سر صحبت رو باز کن که چه قدر اینجوری خوش میگذره وقتی حواسمون به همه 

اینو بدون باید غیر مستقیم بگی 

مردا به انتقاد مستقیم گارد دارن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اینم بگم اگه کلا اخلاق و مدلشه درست نمیشه 

اما اگر قبلا خوب بوده الان سرد شده میشه درستش کرد 

2810