مگ فقط بحث مهریه هستخیلی چیزای دیگع هم هستبهتره ادمی که خودش میدونه ته ازدواجش چیه خودشو نندازه چاه
دایی من تا کلی خواستگار داشت .جذابترین پسر فامیل بود.شبیه محمد رضا گلزار .ولی کار نداشت .بازم همه گفتند بیا دخترمون را بگیر خونه و کار میدهیم .پولدارا هم خواستند.نخواست .کم کم داییم نماز خون شد .سرکار رفت .دیپلم گرفت .در سن سی و چند سالگی . .اخرش رفت دختری گرفت با مهریه زیاد و بلند پرواز .قبلش داییم کلی نماز خواند .قبل عقدش.الان خانمش حافظ کل قرانه .مربی هم هست.داییم را تشویق کرد فوق دیپلم بگیره .تو وزارت دولتی خبرنگاره . .سه تا پسر دارند .داره زندگی میکنه کیفش را میکنه اعصابش هم نسبت به مجردی ارومتره .هربار هم دچار مشکل بشوند صدقه میده .کار خیر میکنه .
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۵ تادیگه جدی نگفتم ولی بنظرم حداقل ۵۰ تا لازمه تا پشتوانه حداقلی باشه
آفرین
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم