2777
2789

به نظرم سرخ کن با روغن و تخم پز اصلا استفاده نمیشه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردم

1. پنکه / بخاری
  2. ظروف سرو خاص مثل سوفله خوری 
  3. کریستال
  4. سماور
  5. کتری و قوری همراه با چایی ساز.فقط یکی لازمه نه هر دو
  6. سبزی خرد کن
  7. سرویس قاشق چنگال با ظرف و چمدون مخصوص! به راحتی میشه جدا و کاربردی خرید
  8. سرویس پلاستیک کامل. فقط کاربردی ها رو بخرید.
  9. وسایل تزیینی از هر نوعی
  10. چرخ خیاطی
  11. چرخ گوشت
  12. قابلمه و ظرف برای بیش از ده نفر
  13. چند سرویس قابلمه
  14. رختخواب برای بیش از چهار مهمان
  15. تشک های حجیم و سنگین
  16. روتختی
  17. انواع هواپز و میوه خشک کن
  18. لوازم قنادی حرفه ای(عروس ها ذوق دارند ولی بعد از سه سال کمتر کسی استفاده میکنه)
  19. لوازمی که با سبک زندگی پدر و مادر جور نیستند و خودمون از ذوق میخریم مثل بستنی ساز و ...
  20. سرخ کن
  21. اینه شمعدان 
  22. کنسول و ویترین 
  23. انوع استند ها مثل استند قابلمه !
  24. سفره 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

چرخ گوشت و چرخ خیاطیالبته من چون میدونستم استفاده نمیکنم اصلا نخریدم

اتفاقا بابت خرید چرخگوشت مرددم کردن یه عده میگن بگیر یه عده میگن نه ولی نظرم به اینه نخرم نهایت تو خوردکن می‌ریزه ادم

چرا خب الان همه سرخ کن دارن

سرخ کن بی روغن خوبه همون که روغن رو اسپری میکنن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

سلاممن اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردمپنکه / بخاریظروف سرو خاص مثل سوفله خوری کریستالس ...

وای مرسی عزیزم چقدر جامع و کامل بود 

اینجا زیاد دیدم نوشتن سرخ کن به درد نمیخوره 

و اینکه شما غذاساز و گوشت کوب برقی خریدین ؟ اینا کاربردی آن اگر دارین ؟

وای مرسی عزیزم چقدر جامع و کامل بود اینجا زیاد دیدم نوشتن سرخ کن به درد نمیخوره و اینکه شما غذاساز و ...

سرخ کن هم با سبک زندگی باید دید 

برای یکی عصای دسته برای یکی بی مصرف 

من غذاساز دارم 

و مخلوط کنش عالیه 

گوشتکوب برقی هدیه گرفتم با خرد کن و همزن هست

برای بعد بچه دار شدن عالیه 

وگرنه چیزی نیست که نداشته باشی لنگ بمونی 

اگه هزینه جهیزیه رو بابا میدن زیاد سخت نگیر

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

سلاممن اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردمپنکه / بخاریظروف سرو خاص مثل سوفله خوری کریستالس ...

با خیلیاش موافقم👌👌👌

زود پز، پلوپز، هواپز، چرخ خیاطی ازینا هرگز استفاده نکروم و آکبند مونده

کامنت اوپرا رو دیدم تازه یادم افتاد خیلی از چیزا رو از قلم انداختم و استفاده نکردم ، مثل سبزی خرد کن، سماور ، رخت خواب زیاد مادرم تهیه کرد ولی بیشتر پتوهام هنوز تو کاورن و..‌....

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
2810