2777
2789

شرایط خانوادگی و مالیمون خوب نیست رودروایسی ندارم خودمم اهل درس نیستم

فکر میکنی دروغه یا چرت و پرتای دیگه لطفا از تاپیک برو بیرون حوصله جر و بحث ندارم 🤍

خواستگارم اقوام درجه یک هست سه سال بزرگتره شغلش آزاده ازم خونه ماشین شغل خوب تیپ و قیافه و قد از من خیلی سرتره

طلا یه عالمه یک کیلو طلا اب شده برای زن آیندش خریدن مامان باباش گذاشتن کنار 

فقط دنبال دختر خوبه اومده سمت من ولی پسرپاکی نبوده دوست دختر زیاد داشته سیگارم می‌کشیده مشروب هم میخورده رفیق باز هم زیاد بوده تازه از سربازی برگشته و ادعای پشیمونی کرده 

هستید بگم ؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

این ک اصلا

ب اونی ک دوسش داری فکن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بگو 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

کنسله

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

2810