2777
2789

والا از نظر من چرت ترین و بی محتوا ترین فیلم کره ای بود . همه چیز اغراق آمیز و مسخره . من موندم مگه مدارس کره آنقدر بی در و پیکر هست که یکی ۱۰۰ قلم آرایش کنه کسی بهش چیزی نگه ! بعد هم مگه اون دخترای مدارس قبلی کیا بودن که جوکیونگ جلوشون مثل بی عرضه ها بود ! تازه خیلی از سکانس هاش هم که همش میافتاد تو بغل پسرا خیلی واضح برنامه ریزی شده بود ! خلاصه که حالم بهم خورد طوری که وسط فیلم ولش کردم

البته شاید یه عده دوست داشته باشن ولی من ترجیحم اینکه سریال های ترسناک یا سیاسی ببینم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

برای منم سریالی نیست که به کسی پیشنهادش کنم 

برای رده سنی پایین تر خوبه

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

از پوستر و اسمش مشخصه چرته

مخصوص بچه های تازه به بلوغ رسیده ست

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

سریال black out رو ببین خیلی خوشم میاد من🥲

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

حالا اون قسمت افتادن تو بغل بقیه رو خدایی قبول دارم😂ولی خیلی بدم نبود،عاشقانه همینه دیگه،البته خودم ...

پس مشخصه من عاشقانه ندوس

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
سریال black out رو ببین خیلی خوشم میاد من🥲

چجور فیلمیه ؟ ببین من روباه نه دم رو اصلاااا دوست نداشتم ولی سریال همه ما مرده ایم یا دوباره متولد شده پولدار به نظرم خیلی خوب بودن . 

از پوستر و اسمش مشخصه چرتهمخصوص بچه های تازه به بلوغ رسیده ست

اره دقیقاااا بیشتر بچگانست

2810