2777
2789
عنوان

مادرم گیرداده واسه سرعقد داداشم سکه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4186 بازدید | 159 پست
نظر خودتون و شوهرتون رو چقد هست ؟؟ بلاخره صحبت کردید دیگه

ده تومن میخواسم انگشتر بگیرم واسه دختره

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان الان با دو‌گرم میتونی انگشتر های خیلی نماداری پیدا کنی 

یا پلاک های نمادار و سبک 

به نظرم اصلا به خودت فشار نیار ، قرار نیست که ازدواج بقیه آدم رو توی تنگنا قرار بده ، هدیه اسمش روشه هر کس بسته به وسع و لطفش کادو میده ، سر هدیه با همسرت دچار مشکل بشی مادرت میاد حلش کنه؟؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خودم میخواسم درحد ده تومن همون واسش انگشتر بگیرم ولی سکه واقعا نامردیه

سه سال پیش طلاحدودا  گرم یک تومن بود ایشون ۵ تومن خریده ..الان طلا ۵ برابر شده ولی شما میخای ده بدی؟؟

2805
ب مادرت بگو مامان من خودم زایمانمه برا بچم ندارم چیزی بخرم از کجا بیارممم انقدر کادو بدم یا حداقل بر ...

همین الان سیسمونیمم بیشترشو خوده شوهرم داره تهیه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سه سال پیش طلاحدودا گرم یک تومن بود ایشون ۵ تومن خریده ..الان طلا ۵ برابر شده ولی شما میخای ده بدی؟ ...

داداشم خب دستش تو جیب خودش بوده من الان بگم به شوهرم باید سکه تمام بگیری نامردیه خب

بعدم داداشم فقط همون یه دونه انگشترو داد تمام من الان باید پاگشا کنم یه باردیگه کادو بدم واسه عروسی یه بار دیگه کادو بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جان الان با دو‌گرم میتونی انگشتر های خیلی نماداری پیدا کنی یا پلاک های نمادار و سبک به نظرم اصلا ...

خودم میخواسم واسش انگشتر بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگوش من فلان قدر پول میخوام بدم شپا باقیشو بده که ابروتون نره اگر نه من راضیم با پارسیان

پارسیانو بگم که دیوونه میشههه

میگه حداقل نیم

زشته جلوی پدرمادره دختره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا توجه نکن به حرفش،به همسرتم‌ نگو تا یوقت دلخوری پیش نیاد

هرچقد که در توانتونه هدیه بدین 

به کسی ربطی نداره که 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
داداشم خب دستش تو جیب خودش بوده من الان بگم به شوهرم باید سکه تمام بگیری نامردیه خببعدم داداشم فقط ه ...

همین انگشتر که خیلی خوبه

مادرتم گفت بگو هر چیزی عوض داره،

ایشون مگه تمام سکه گرفته که انتظار دارید من تمام سکه بگیرم براش؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
اصلا توجه نکن به حرفش،به همسرتم‌ نگو تا یوقت دلخوری پیش نیادهرچقد که در توانتونه هدیه بدین به کسی رب ...

آخه نگیرمم هی میخواد بزنه توسرمون بگه کم گذاشتین واسش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارسیانو بگم که دیوونه میشهههمیگه حداقل نیمزشته جلوی پدرمادره دختره

حالا خواهرعروس مگه چی میخواد بده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
آخه نگیرمم هی میخواد بزنه توسرمون بگه کم گذاشتین واسش

🤦🏻‍♀️🫠

نمی‌فهمم واقعا این چه منطقیه

آدم اول باید به جیبش نگاه کنه دیگه 

عمدا کم نمی برید که تازه کمم که نیست

حالا خواهرعروس مگه چی میخواد بده

نمیدونم ولی هرچی بده دیگه سکه تمام نمیده که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810