2777
2789

حالا حرف بی معنی میزنم شبیه خانم معلما نصیحت نیکنم گاهی بعدش مث سگگگگ پشیمون میشم 

یا از عشق زیاد شوهرم میگم و حسادت میکنن و کلا از خودم بدم میاد شعور حرف زدن ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کلا الان با هرکی درد و دل کنی یا حرف بزنی همین حس و داری، منکه اینطوریم، با هر می راجع به هرچی حرف بزنم عذاب وجدان میشم، حتی اگر من حرف نزنم و فقط جواب سوالاشونو بدم

به حرف شاعر گوش کن

کم گوی و گزیده گو چون در

من خیییلی کم حرفمم و واقعا خوشحالم از اینکه زیاد حرف نمی‌زنم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

من امشب خونه مادر شوهرم سوتی دادم اصلا هم منظوری نداشتم ها

پدرشوهرم پرسید اخلاق مادرشوهر خواهرت خوبه باهاش؟

گفتم یکم تند هست ولی خیالش راحته حداقل اگه ازش بدش میاد نشون میده و پشت سرش بد نمیگه 

حالا مادر شوهر من خیلی آروم و مهربونه حس کردم به خودش گرفت نمیدونستم چجوری جمعش کنم 

اره ددقیقا

بنظرم اشکال از ماهم نیستا، خانما حتی تو ارتباط اول مدام دوست دارن سر دربیارم از زندگی ادم، نمیگم حس بد اینکه بی احترامی هست میگیرم، بگم حس اینکه برای چی حتی کوتاه و سربسته جواب دادم و نگفتم اصلا چرا باید جواب بدم

من آدم پر شور و هیجانی ام.عاشق ارتباط گرفتن و حرف زدن هستم.اما انقدر خانواده ی شوهرم حرف دربیار و حاشیه ساز ان،انقدر از هر حرفت یه حرفی درمیارن که وقتی میرم تو جمع شون فقط سکوت میکنم و لبخند میزنم.به طرف مقابل هم خیلی مربوطه ،من مراقب حرف زدنم همیشه هستم اما بازم اینا حرف درمیاوردن 

2810