دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
روز پیش همینجا من با استارتر در مورد موضوعی صحبت میکردیم محترمانه و منطقی بحثی نبود یک ناخاله شروع کرد بحث کشیدن به حاشیه و بی ربط هرچی من بی تفاوت بودم ول نکرد تهش توهین منم دیگه صبرم تمام شد شستمشا
وسط حرفت پرید سکوت کن کامل حرفاش کتموم شد با صدای رسا بگو حرفاتون تموم شد ؟ اگ گفت آره بگو چون دوستندارم میان کلام کسی بیام سکوت کردم الان بزارید من ادامه حرفامو بزنم و اینکه اون طرف عصبی بود پرخاش میکرد سکوت کن یک دقیقه دو دقیقه ور ور ور حرف میزنه ساکت میشه بعد حرفاتو باهاش بزن من الان اینجوری شدم اصلا خداروشکر دعوام نمیشه با شوهرم
وسط حرفت پرید سکوت کن کامل حرفاش کتموم شد با صدای رسا بگو حرفاتون تموم شد ؟ اگ گفت آره بگو چون دوست ...
مرسی عزیزم از راهنماییت من اولا خیلی آروم بر خورد میکردم ولی الان فوری وقتی کسی میپره وسط حرفم اعصابم خورد میشه یه سری گفتم با صدای بلند عزیزم دارم حرف میرنما بعد گفت چرا عصبانی میشم اینطوری آدم خودش مقصر جلوه داده میشع
الان سکوت کنم و بهش بگم حرفات تموم شد میگیره به مسخره اینطوری چطوری رفتار کنم؟