2777
2789
عنوان

فردا اولین قرار اشناییم میخام برم تورپخذا بیابن راهنمایین کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست
روسری بپوش. مقنعه‌ با چادر جالب نیست به‌نظر من.خواهشا چادر تمیز و شسته شده و اتو کشیده بپوش اولا.ثان ...

کت شلوارم کرمیه😂

روسری زرشکی ندارم

روسری کرمی دارم😂

خب من تاشب یابد دانسگاه باسم فکراینم باید کنم😂 بخدا میدونم باید تمیزباسم😂نمیخام با لباس کثیف چروک برم که😂

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی کفش هات تمیز باشه اقایون کفش ها رو چک میکنن ببینن قد خودته یانه چادرت اتو کشیده و بدون خاک و غب ...

کفش من همیشه اسپرت میپوشم ولی خب پاشنش چون سفیده خب کثیف شده ولی استثناعا فردا پاشته دار میپوشم

لباسام ک حتما یدور همشون میشورم اتو میکنم درعالت عادیم خودم خوشم نمیادشلخته باسم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
2805
خب خوبه. موفق باشی

مرسی عزیزم❤️

مرسی گلم😍

قبل از صحبت هم چک کن دندونات و دور لبات تمیز باشهتمیزی کفش هم چک کن لبه روسری/مقنعه /چادر هم روی سرت ...

کفش ینی اینقدر مهمه؟؟؟ چند نفر به کفش تاکیذکردن

کفش من همیشه اسپرت میپوشم ولی خب پاشنش چون سفیده خب کثیف شده ولی استثناعا فردا پاشته دار میپوشملباسا ...

اوه اسی پاشنه بلند یکم خوب نیست میدونی چرا؟ چون طرف فکر میکنه میخوای قدت رو بلند کنی و ظاهرت بلند به نظر برسه 

پاشنه اش چند سانته؟

کفش ینی اینقدر مهمه؟؟؟ چند نفر به کفش تاکیذکردن

خو اره دیگ 

چون قد جزو ظاهر حساب میشه هر دوطرف برای اینکه ببینن قد طرف مقابل شون چقدره به کفش ها نگاه میکنن ببینن پاشنه داره یا نه 

چجوری من ۴ سال ازت بزرگ ترم و ۸۰ هستم ولی خاستگار خوب و هم سن من نیس؟ چکار می‌کنین ک منی که هم دهه ش ...

منم نیست سامانه همرسان دانشگاهمون عضو شدم ازونجا معرفی کردن

خدایی حیف نیست با این همه دانش من تاحالا سر قرار نرفتم؟

واقعا حیفه🥺

داشتم میخوندم کامنت تون رو گفتم با خودم چه خوب نظر میده سیو کنم بعدا برای دوستان کمک بگیرم ازت چری لیدی😍😂

اوه اسی پاشنه بلند یکم خوب نیست میدونی چرا؟ چون طرف فکر میکنه میخوای قدت رو بلند کنی و ظاهرت بلند به ...

فک کنم۷باسه نهایتا

دقیق نمیدونم

2810