نفس۱۴۰ مدیر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 عنوان فردا اولین قرار اشناییم میخام برم تورپخذا بیابن راهنمایین کنین | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست یه اقایی بهم معرفی کردن قرارع فردا همو ببینیم برای اولین بار اگر پسندکرذبم از طریق خانواده ها اقدام کنن.فردا دانسگاه هم با ید برم بنظرتون روسزی بپوشم بهتره یا مقنعه؟ (چادریم)و اینکه چیا باید گف و چیا نباید گف؟ کلن هرچی میدونین توروخذا بگبن برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت 1403/08/29 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2521 اسی کفش هات تمیز باشه اقایون کفش ها رو چک میکنن ببینن قد خودته یانه چادرت اتو کشیده و بدون خاک و غبار باشه عطر عطر عطر یادت نره صورتت بدون موی زائد باشه
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 روسری بپوش. مقنعه با چادر جالب نیست بهنظر من.خواهشا چادر تمیز و شسته شده و اتو کشیده بپوش اولا.ثان ... کت شلوارم کرمیه😂روسری زرشکی ندارمروسری کرمی دارم😂خب من تاشب یابد دانسگاه باسم فکراینم باید کنم😂 بخدا میدونم باید تمیزباسم😂نمیخام با لباس کثیف چروک برم که😂 برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
زنی_در_تبعید_ادبی عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 4600 کت شلوارم کرمیه😂روسری زرشکی ندارمروسری کرمی دارم😂خب من تاشب یابد دانسگاه باسم فکراینم باید کنم😂 ب ... خب خوبه. موفق باشی
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 اسی کفش هات تمیز باشه اقایون کفش ها رو چک میکنن ببینن قد خودته یانه چادرت اتو کشیده و بدون خاک و غب ... کفش من همیشه اسپرت میپوشم ولی خب پاشنش چون سفیده خب کثیف شده ولی استثناعا فردا پاشته دار میپوشملباسام ک حتما یدور همشون میشورم اتو میکنم درعالت عادیم خودم خوشم نمیادشلخته باسم برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 خب خوبه. موفق باشی مرسی عزیزم❤️ برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2521 قبل از صحبت هم چک کن دندونات و دور لبات تمیز باشهتمیزی کفش هم چک کن لبه روسری/مقنعه /چادر هم روی سرت خوب وایساده باشه
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 مرسی گلم😍 برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 قبل از صحبت هم چک کن دندونات و دور لبات تمیز باشهتمیزی کفش هم چک کن لبه روسری/مقنعه /چادر هم روی سرت ... کفش ینی اینقدر مهمه؟؟؟ چند نفر به کفش تاکیذکردن برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2521 کفش من همیشه اسپرت میپوشم ولی خب پاشنش چون سفیده خب کثیف شده ولی استثناعا فردا پاشته دار میپوشملباسا ... اوه اسی پاشنه بلند یکم خوب نیست میدونی چرا؟ چون طرف فکر میکنه میخوای قدت رو بلند کنی و ظاهرت بلند به نظر برسه پاشنه اش چند سانته؟
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2521 کفش ینی اینقدر مهمه؟؟؟ چند نفر به کفش تاکیذکردن خو اره دیگ چون قد جزو ظاهر حساب میشه هر دوطرف برای اینکه ببینن قد طرف مقابل شون چقدره به کفش ها نگاه میکنن ببینن پاشنه داره یا نه
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 چجوری من ۴ سال ازت بزرگ ترم و ۸۰ هستم ولی خاستگار خوب و هم سن من نیس؟ چکار میکنین ک منی که هم دهه ش ... منم نیست سامانه همرسان دانشگاهمون عضو شدم ازونجا معرفی کردن برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 605 خدایی حیف نیست با این همه دانش من تاحالا سر قرار نرفتم؟ واقعا حیفه🥺داشتم میخوندم کامنت تون رو گفتم با خودم چه خوب نظر میده سیو کنم بعدا برای دوستان کمک بگیرم ازت چری لیدی😍😂
نفس۱۴۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8195 اوه اسی پاشنه بلند یکم خوب نیست میدونی چرا؟ چون طرف فکر میکنه میخوای قدت رو بلند کنی و ظاهرت بلند به ... فک کنم۷باسه نهایتادقیق نمیدونم برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت