2777
2789

و میزبان هم حالا اگر  توی معذورات اخلاقی بیفته و ناچار باشه اونو بپذیره چه فامیل چه دوست . اصلا موظف نیست مثل یک مهمانی که خودش دعوت کرده باهاش برخورد کنه .  

شاید فامیله یا دوسته یا هر چی ولی میزبان تمایلی به موندنش نداره از طرفی هم نمیتونه که بهش بگه بفرما برو 

ولی اصلا لازم نیست عالی یا حتی خوب ازش پذيرايي کنه 

الکی خودتون و دیگران را متعهد به انجام کاری که دوست ندارید نکنید . حالا نمیتونین طرف را بیرون کنید ولی میتونین  طوري  پذيرايي کنید که خودشو محق ندونه هر جا دلش خواست سرشو بندازه پایین و بره 

توی یه تاپیک دیدم بعضی کاربرا نوشته بودن اگز مهمون اومد خونتون  به بهترین شکل پذيرايي کنید . 

خیر  مهمان فقط کسی هست که خودمون دعوتش میکنیم و یا خودمون ازش میخوایم بمونه 

البته خدا را شکر  از این جور فامیلا یا دوستای عجیب که غرور ندارن  ما  نداریم 😁😁

ولی لازم دیدم به شما هم بگم هم خودتون برای خودتون عزت قائل باشید یا هم خودتون را ملزم به احترام به هر کسی نکنید 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

خدابیامرز پدرم حتی گدا یا دستفروش تو کوچه میدید باخودش میاورد خونه وازس پزیرایی میکرد وما به چشم برکتشو میدیدیم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشا به حالت دوستمفامیلای ما یکیو دعوت میکنیم بعد اون خودش از پیش خود چند نفر دیگه ام بی خبر میاره

خیلی کارشون زشته 

من اگر جای شما باشم برای اونا غذای جدا تدارک می بینم  یه چیز ساده براشون جدا میذارم  و باهاشون رسمی برخورد میکنم 

2805
خیلی کارشون زشته من اگر جای شما باشم برای اونا غذای جدا تدارک می بینم یه چیز ساده براشون جدا میذارم ...

خب بعدش مامانم خودمو  ریز میکنه چون فامیلای اونن🤣 جرات نمیکنم اینکارو کنم ولی خیلی دوست دارم انجامش بدم

خدابیامرز پدرم حتی گدا یا دستفروش تو کوچه میدید باخودش میاورد خونه وازس پزیرایی میکرد وما به چشم برک ...

در جوابت باید بگم گدا و دستفروش را میشه یه ناهار یا شام همون توی خیابون داد و از خیر و برکتش هم مستفیض شد لازم نیست غریبه ها را وارد حریم خصوصی خانواده کرد ‌ حالا شاید قدیم مردم اینقدر  وحشتناک نبودن ...

ولی یه مطلبی هم هست به نام عزت و غرور مهمان که نباید از میزبان سو استفاده کنه