2777
2789
عنوان

کیا حلوا دوست دارن بیاین عکس بازی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 89 پست
چی داره؟

همین حلوا زرداس دیگه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حوصله داری بگو

آرد ۵ تا قاشق میریزم 

الک میکنم بعد تفت میدم 

بعد رنگ ارد که عوض شد 

روغن میریزم و هم میزنم 

بعد نصف لیوان شیره انگور میریزم نصف لیوان آب قاطی میکنم.  زغفران و گلاب میریزم 

بعد میریزم تو موادش هم میزنم تا سفت شه 

همین 😃 

۵ تا قاشق آرد

برای خودمم هس یه نفرم 

🐈‍⬛❤️🐾
حلوا با شیره انگور درست میکنیم به به

سلام میشه به من دستور پخت بگی خیلی هوس کردم نمیتونم درست کنم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نوشتم بالا هس

مرسی خوندم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

آرد ۵ تا قاشق میریزم الک میکنم بعد تفت میدم بعد رنگ ارد که عوض شد روغن میریزم و هم میزنم بعد نصف لیو ...

فقط به جای شهد

شیره میریزی با آب

اتفاقا دارم شیره کاش زودتر تاپیک زده بودم اونجوری امتحان میکردم😅

2810