2777
2789
اره

دلم میخواد یه غذای جدید امتحان کنم 

یه آش ساده و خوشمزه بلد نیستی 

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
دلم میخواد یه غذای جدید امتحان کنم یه آش ساده و خوشمزه بلد نیستی

ما یه اش داریم با کدو حلوایی درست میشه 

اگه کدو دوست داری میتونی درستش کنی برای گلو درد اینا هم خیلی خوبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یه اش داریم با کدو حلوایی درست میشه اگه کدو دوست داری میتونی درستش کنی برای گلو درد اینا هم خیلی ...

طعمش شیرینه یا چجوریه؟

میتونی دستورشو بفرستی اتفاقا الان کدو هست خونه 

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
طعمش شیرینه یا چجوریه؟میتونی دستورشو بفرستی اتفاقا الان کدو هست خونه

شیرینه

برنج و کته و شل بپز بذار یه ذره آبش بمونه( برنج بهتره نیم دونه باشه)

بعد کدو حلوایی هم بذار تو تابه یه لیوان آب بریز تا لوزه بعد که پخت بهش کن

بعد کدو رو بریز تو برنج بعدم شیر بریز 

اگه کدو شیرین بود که شکر نریز ولی اگه نبود بریز یه ذره میتونی بهش گلاب و هل هم بزنی 

2805
شیرینهبرنج و کته و شل بپز بذار یه ذره آبش بمونه( برنج بهتره نیم دونه باشه)بعد کدو حلوایی هم بذار تو ...

امتحان میکنم ممنون از توضیحت🫶🏻😁