2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خانواده شوهرم بحثمون شد اومدم خونه ی آقام الان یه ماه وخورده ای شوهرم فقط حرفشو زده نمیره درخواست ...

ای بابا 😕ولی بخدا طلاق خوب نیست.برگرد با پای خودت زندگیتو بساز،اینو منی میگم ک در سن ۲۳سالگی با غرور زیاد خونمو ترک کردم فک میکردم خاستگارا برام صف کشیدن چون خوشگلم.الان سی سالمه و تنهام.

دوست عزیز اگه کامل تایپ کنی قطعا افراد بیشتری نظر خودشون رو برات میذارن و میتونی از تمام نظرات یه چک ...

طولانی هس عزیزم باخانواده همسرم بحثمون شد اومدم خونه بابام الان بیشتر یه ماه شد بلاتکلیف موندم خودم یجا وسایلم یجا شوهرم فقط حرف طلاق زده ولی نرفته اقدام کنه

ای بابا 😕ولی بخدا طلاق خوب نیست.برگرد با پای خودت زندگیتو بساز،اینو منی میگم ک در سن ۲۳سالگی با غرو ...

نمیشه که خودم اومدم خودم برگردم باخانواده شوهرم تو یه خونه هستیم خونوادم هم میگن باید باخونوادش بیاد معذرت خواهی کنه وشرط بزاریم تا بزاریم برگردی

وقتی درخواست نداده یعنی تردید داره و نمیخواد جدا بشه و ممکن هم هست که خانواده ش راضی به عذر خواهی از شما نشن و همسرتون هم تو شرایط بدی هست و نمیتونه اونارو مجبور کنه بنظرم اگه مشکل حاد و جدی نیست با همسرتون صحبت کنید و به توافق برسید و سر خونه زندگیتون برگردین اکه هم خواستتون قطعا طلاق هست که صبر زیادی میطلبه ممکنه مدتها طول بکشه

وقتی درخواست نداده یعنی تردید داره و نمیخواد جدا بشه و ممکن هم هست که خانواده ش راضی به عذر خواهی از ...

خونوادش از خداشونه اونا که رابطه ی مارو خراب کردن مأخوذ بودیم باهم شنیدم گفته جدا میشیم بهتره منم بهش پیام دادم گفتم شنیدم حرف طلاقو زدی برو اقدام کن فقط طولش نده

خونوادش از خداشونه اونا که رابطه ی مارو خراب کردن مأخوذ بودیم باهم شنیدم گفته جدا میشیم بهتره منم به ...

اکه واقعا همسرت خوبه و عیب و نقصی هاش اونقدر زیاد نیس که دیگه نشه باهاش زندگی کرد و مشکلتون خیلی جدی نیست به حرف و واکنش خونواده ش توجه نکن و با همسرت صحبت کن و حلش کنید برگرد سر خونه زندگیت تا جواب دندون سکنی باشه به خونواده ش چون اگه جدا بشی اونا به مراد دلشون میرسن البته من شناختی ندارم و نمیتونم قضاوت کنم ولی طلاق اخرییین راه کاره قبلش حتما بهش فکر کن که پشیمون نشی

اکه واقعا همسرت خوبه و عیب و نقصی هاش اونقدر زیاد نیس که دیگه نشه باهاش زندگی کرد و مشکلتون خیلی جدی ...

شوهرم خوبه فقط دهن بینه هرچی مامان وخواهراش بگن همونه الانم اونا لج کردن باهم حتی نمیزارن سراغمو بگیره یه ماه وخورده ایم حرف نزدیم باهم اونا هی بهش میگفتن طلاقش بده

2810