2777
2789

آدم درون گرایه ولی تا حالا تو رابطه نبوده الان میگه می خوام با یکی از پسرای دانشگاه اوکی شم هدفمم ازدواج نیست چقدر درس خوندم الکی می خوام لذت ببرم از زندگیم 

من اصلا سخت گیر نیستم و بخاطر همین حرف هاش میاد میگه ولی خب نگرانم کسی تو این موقعیت بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرای دانشگاه اصلا به درد نمیخورن اینو خالم که استاد دانشگاست می‌گفت 

پسرای دانشگاه ما که چند تا چند تا رل میزنن کاش اینکارو نکنه آدم زود وابسته میشه حتی اگر قصدی نباشه 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

2805
اصلا افتضاحه دانشگاه الانم سنش نیست

آره 

من خودم یادمه کل دخترای دانشگاه داشتن درمورد پسرای دانشگاه که چند تا چندتا دوست دختر داشتن حرف میزدن 

بنظرم یکبار باهاش منطقی و با آرامش صحبت کن شاید قبول کرد اگر نکرد بازم کنارش باش بگو هرچی باشه کنارتم که اگرم رفت تو رابطه بهت بگه 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

انگار گوش شنوا نداره

چی بگم والا 

کاش بهش بگی یا دخترا دوست شو چه اشکالی داره 

یک دختر بنده خدایی طفلک اینجا با یک پسره رفت تو رابطه اونم قصد ازدواج نداشت در نتیجه پسر بعد چند سال بلاکش کرد