2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه کارمند باشن. مجبور باشن بفرستندوستای دختر من تو مهد خیلی هاشون بچه های کارمندن، از صبح ۷ میارن

آخه بچه های ما چه گناهی دارن که مریض شن.مرخصی بگیرن از بچه هاشون مراقبت کنن همه چی پول نیس

قربونت برم ،عفونت کل بدنش رو گرفته بود، سرفه تب تموم نمیشدشهریه این ماه کلا دادم ولی یک هفته رفت

الهی بمیرم خداروشکر که الان خوبه.منم شهریه کامل ماه رو دادم بچم ۴روز رفت بقیه ش مریض بود و زده شده ازبس ازونجا ویروس میگیره میگه دیگه نمیرم

الهی بمیرم خداروشکر که الان خوبه.منم شهریه کامل ماه رو دادم بچم ۴روز رفت بقیه ش مریض بود و زده شده ا ...

الهیییی

قربونش برم کوچولو 

ان شالله دیگ مریض نشه 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
دقیقا امروز به همسرم میگفتم چرا ما رعایت میکنیم بقیه نهچقد بیفکرن

همسرم میگه دیگه نبرش چون رعایت نمیکنن بقیه مادر پدرا.واقعا حق الناسه.اونوقت بچه من یکم بی حال باشه من تا چند روز نمیبرمش میگم بچه ها گناه دارن

همسرم میگه دیگه نبرش چون رعایت نمیکنن بقیه مادر پدرا.واقعا حق الناسه.اونوقت بچه من یکم بی حال باشه م ...

من میخوام لااقل یه ماه نفرستم یکم تقویتش کنم هم الان واقعا بدفصلیه

ولی صبح پاشد گریه کرد که میخوام برم

حالا میخوام بگم از شنبه مهد تعطیل شده چون همه مریض میشن چندروز هیچکس نمیره بلکه اینجوری راضی شه نره