2777
2789
عنوان

دخترم رو زدم😭😭

1080 بازدید | 96 پست

دیشب دخترم اتاقش رو کثیف کرد و منم وقتی دیدم اتاقش کثیفه کلی زدمش چطوری از دلش دربیارم؟

البته حق با من بود ولی نباید از تنبیه بدنی استفاده میکردم😔

چجوری از دلش دربیارم کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چند سالشه؟؟؟؟؟

من بچه رو برای اتاق میزنه؟؟؟؟؟

یچی‌براش بخر که دوست داره حوراکی چیزی بعدم برو بوسش کن بگو دیشب یهو عصبی شدم معذرت میخوام دخترقشنگمم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

چند سالشه؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چند سالشه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بنظرم بجای دعوا و کتک فیلم بچه عایی بذارین که اتاقشون زو تمیز میکنن و خودتون و شوهرتون هم به صورت بازی اتاق رو تمیز کنید اونم دعوت کنید که کمکتون کنه اگرچه خودش ترغیب میشه اینکارو بکنه

کتک میزنی نباید از دل دربیاری الان ک‌اون کتکشو خورده بزار ب کار اشتباه پی ببره ،، اما برای خودت و روحیه بچه ات میگم خب کثیف کنه نمیتونی تمیزش کنی ؟ خونه تمیز بچه روانی تحویل جامعه میده

دخترتون چندسالشه؟ازش معذرتخواهی بکنید که کنترل خشمتونو نداشتید ودیگه تکرارش نکنید،مراقب باش مادر عزیز یه بار بزنی دیگه عادت می کنی

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

برای شلختگی اتاق کتکش زدی؟!

اگه قرار بود همه بخاطر این کار ساده خشونت ببینن من الان خودم اعدام شده بودم... واقعا کار خشنیه

ولی هر طور میتونی از دلش دربیار براش کادو بگیر ببرش جایی که دوست داره کاری که دوست داره رو انجام بده

حتما هم معذرت خواهی کن

2810