2777
2789
عنوان

پسرم خیلی بهم میچسبه

147 بازدید | 10 پست

پسر من ۳ سالشه از وقتی به دنیا اومد کلا بهم میچسبید یه قل دیگه هم داره اون دختره و دخترم برعکسش خیلی مستقله و میتونه با بقیه ی بچه ها ارتباط برقرار کنه ولی پسرم خیلی مامانی و لوسه چی کار کنم؟

وقتی چند ماهش بود فقط بقل من بود آیا طبیعیه که انقدر مامانی و لوسه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم به دوری عادتش بده

مثلا چند ساعت بذارش خونه مامانت یا مادرشوهرت برو بیرون

یا اگر مقدوره خونه تنها بمونه

بذارش مهد کودک

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2805

پسر من ۳ سال و ۱۰ ماه کلا بهم میچسبه و اصلا حتی دوست نداره پدرش نزدیکم بشه یا حتی بهم عزیزم بگه سریع میاد خودشو میندازه بغلم نازم میکنه میگه مامان عسل 🥰

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
کم کم به دوری عادتش بدهمثلا چند ساعت بذارش خونه مامانت یا مادرشوهرت برو بیرونیا اگر مقدوره خونه تنها ...

یه بار بدون اون با خواهرم رفته بودیم خرید وقتی اومدم خونه تا چند ساعت باهام حرف نمیزد😅

ولی خسته شدم دوست ندارم پسرم لوس بار بیاد