2777
2789

خسته شدمممم دو سال پیش خونمون ساس داشت سم پاشی کردیم ۵ روز خونه هم نبودیم خدا رو شکر رفتن نبودن تا ۲ سال حالا الان باز اومدن همش بچه هامو میخورن دیشب ملافه دیشب انداختیم پیداشون کردیم از این یا کریم ها میان 😑😑😑که تو بالکن هستن لباس میندازیم میرن تو اونا 😭😭چیکار کنم خدایا به راحتی هم نمیرن اون سری ۳ ۴ بار سم زدیم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همونجا میندازم 😑😑😑😑

منظورش داخل خونست، بند رخت های فلزی

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

سمپاشی کن دو سه مرحله، همه جارو، لباساتم تو بالکن یا حیاط نزار، بزار بند رخت فلزی تو اتاق، یا رو شوفاژ و کنار بخاری، کلا حیوان و فضولاتشون باعث ساس و شپش و گال میشه

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
یا کریم کنه لانه کبوتری داره نه ساس شاید از جای دیگه ایه اگر واقعا ساسه

نه ساس هم داره 

از کجا دیگه 😐از هموناست دیگه دیشب پتو انداخته بودم تو بالکن بعد شب پیدا کردیم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
داخل خونه خشک نمیشه خب تو بالکن باید بندازم که خشک بشه بند رخت فلزی هم اونجاست بعد الانم که اومدن

عزیزم ما هم تو خونه رو همین بند رخت ای فازی پهن میکنیم، الانم که زمستونه بخاری یا شوفاژ دارین حتما، زود خشک میشه

درکت میکنم من نمیدونم از کجا گال گرفتم وای روانی شدم تمام لباسا رخت خوابه روتختی همچی شستم و گذاشتم تو افتاب روزی دوبار حمام جارو  ضدعفونی الان چند ماه گذشته بازم گاهی شبا دستام میخاره برجسته میشه زود وازلین میزنم میره پون خفه میشن با روغن خونه ادما کثیف هیچی نمیاد اونوقت ما هروز بدبختی شپش یا گال تف تو شانس 

باید زندگیمو بشورم 😭

دیگه مجبوری دیگه، بعد این اصلا لباساتو بیرون ننداز اگه میدونی از کبوتراست

2810