2777
2789
عنوان

به زنای خونه دار بیشتر خیانت میشه یا شاغلا

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 83 پست

گلابیا پرواز میکنن🤣🤣🤣

ب بقیه کاربراهم بگو

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وقتی پسر حرفه ای باشه حتی خودتو هم نمی‌فهمی طرف دکتره مملکته نمیتونه تشخیص بده پسره فیلم بازی می‌کنه ...

اینا از نداشتن آگاهی و شناخت از طرف میاد هیچ ربطی هم به مقطع تحصیلی نداره 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

زیاد به این چیزا نیست 

ولی در کل زن آسیب پذیر بیشتر آسیب میبینه 

مثلا پول نداره مرده هر جور دوست داره رفتار میکنه چون خیالش راحته زنه شرایط مالی طلاق و مستقل شدن نداره 

ولی زنی که استقلال مالی داره راحت تر طلاق میگیره پس شوهره نمیتونه هر جور خواست رفتار کنه 

الان من شاغلم پس بیشتر ممکنه بهم خیانت بشه نهدرست نیست به نظرم اکثرا خانم های شاغل کیفی بیشتر به همس ...

من ک شاغلای ک دیدم فقط از نظر مالی با این جیزی ک شما گفتی یکی بودن.بقیه موارد نه.خانومای خانه دار ک خیلی بیشتر وقت واسه ب خود رسیدنو ب شوهر رسیدن دارن.و از نظرمالیم مردا اکثرا از زنی ک استقلال مالی داره خوششون نمیاد مرد ذاتش اینه ک زن بهش وابسته باشه.

ب اینا نیست ب ذات طرف بستگی داره

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
زن چجوری باید رفتار کنه؟

از خود گذشتگی بیش از حد، نادیده گرفتن خواسته ها، خوش خیالی و اعتماد بیش از حد... اینا همش برای یک زن متاهل سمه

.                                                                  
2810