2777
2789

بستگی داره به اینکه از اول اخلاق همسر چطوره

من و همسرم تازه ازدواج کردیم ولی هفت سال آشنا بودیم

حالا خودم و نظر نمیدم

ولی امروز بابام زنگ و زد مامانم و با گل سوپرایز کرد

هر روز هم پیام عاشقانه دارن

26ساله ازدواج کردن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک مجردم

ولی یه زوج اطرافمون هست فامیله ۱۰ ساله ازدواج کردن

بچه هم دارم

اما همچنان عاشقانه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
ای جونم

😍😍❤❣️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اره شوهرم خیلی روحیش حساسه ورابطه عاطفی براش خیلی مهمهوقتی میاد خونه نمیتونم ی دقه برم اشپزخونه همش ...

دقیقا عین شوهر من تا میخام پاشم میگه کجا میخای بری خیلی نازک نارنجی و احساساتیه

سعی کن خیلی غر نزنی اگه یوقت نتونس پیام بده یا خبرتو بگیره تو بده ک این روال عادی نشه براش کلا همیشه براش صدتو بذار

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

بستگی به شخصیت فرد داره.بعضیا کلا نمیتونن پیام‌عاشقانه بدن یا زبونشون نمیچرخه.بستگی به خانواده ایی داره که توش بزرگ شدن‌.ما تو خانواده از بچگی همه قربون صدقه هم میرن.جونم فدات بشم کنار همه جمله هامون هست.ولی خانواده ...اصلا انقد خشن حرف میرنن انگار دائم دعوا دارن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بستگی به شخصیت فرد داره.بعضیا کلا نمیتونن پیام‌عاشقانه بدن یا زبونشون نمیچرخه.بستگی به خانواده ایی د ...

شوهرم پدر مادرش طلاق گرفتن وعاطفه ندیده نمیدونم از کجا یاد گرفته

اقایون درخواست دوستی ندن  

همسرم تربیت خانوادگی خوبی دارن ، پدر همسرم  بسیار مهربان و زن دوستن و به خانمشون احترام میذارن  پسرهاشون هم این رفتار رو دیدن و یاد گرفتن 

بهمن میشه ۱۹ سال که با همیم و خدا رو شکر به جرات میگم خیلی بیشتر از من بهم محبت دارن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810