2777
2789

من خب اونروز رفتم باشگاه و نتونسم ن بگم..

رفتم و یهو طرف ضربه خطا زد از ناحیه شکمم و واقعا درد داشت و هنوزم درد میکنه و منم متاسفانه هوگومو جا گذاشته بودم و حتی دیگه اونم نبود ک دردشو کم کنه

دیروز دو تا لخته واقعا بزرگ خون ازم رفت در صورتی ک ن پریودیم تازه تموم شده،ن قراره فعلا شروع شه(ینی درکل ربطی ب پریودی نداره)

ینی الان دقیقا میتونه دلیلش چی باشه؟

(پ.ن: خانوادم میخوان ببرنم دکتر ولی خب بدلایلی باهاشون ب مشکل خوردم و اصلا دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم چ برسه باهاشون پاشم برم دکتر«لطفا نگین ک بچه نباشو برو و فلان..حتما دلیل قانع کننده ای برا خودم دارم»)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطو؟

مثلا تو گوگل زیاده

مورد اعتماد هم اسنپ و هرلایف به نظرم قابل اعتمادن

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هرلایف اوکی نیس واقعا..دارمش

عه

من الان ۱۰۵ هزار تومن تخفیف اسنپ دارم برای همین مشاوره پزشکی و روانشناسی. بخوای الان بهت میدم خودم نمیخوامش

از اسنپ بگیر

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عهمن الان ۱۰۵ هزار تومن تخفیف اسنپ دارم برای همین مشاوره پزشکی و روانشناسی. بخوای الان بهت میدم خودم ...

خو تو عزیز منی ول واقعا نیازی نیست💜

فق میخواسم ک بدونم دیر برم دکتر مشکلی برام ایجاد نشه؟

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

خو تو عزیز منی ول واقعا نیازی نیست💜فق میخواسم ک بدونم دیر برم دکتر مشکلی برام ایجاد نشه؟

عه تویی عشقم 💜

نمیدونم فقط گفتم اگه نمیری آنلاین میتونی ویزیت بشی و فکر نکنم اصلا به حضوریش نیازی بشه

ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد 🫶🏻

عه تویی عشقم 💜نمیدونم فقط گفتم اگه نمیری آنلاین میتونی ویزیت بشی و فکر نکنم اصلا به حضوریش نیازی بش ...

اره جونم💜🥺

مرسی قشنگ ممنونم بابت پاسخگوییت💜

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

اره جونم💜🥺مرسی قشنگ ممنونم بابت پاسخگوییت💜

قربونت برم ❤❤