2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11070 بازدید | 179 پست
سلام دقیقا همینطوره قسمتی که گاهی سخت میشه اینه که ایشون فرق عروس بزرگه با بزرگتر از بقیه بودن رو نم ...

راستش برای خودم زجرآوره معاشرت های اینچنینی بنظرم دورهمی ها فقط باید برای خنده و خوشگذرونی باشه نه اعصاب خوردی های این مدلی

سلام عزیزم خوبین؟
من یه سوال داشتم
من یه مبلغ خیلی کمی پول دارم و اگه دستم باشه میدونم که هدر میره
به نظرتون امکانش هست بیت کوین خریداری کنم؟
در حد یکی دو میلیون دارم
از صرافی هایی مثل نوبیتکس میشه؟
مثلا میگم حالت یه پس انداز باشه برام
اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم میکنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین؟من یه سوال داشتم من یه مبلغ خیلی کمی پول دارم و اگه دستم باشه میدونم که هدر میره به ...

سلام 

راستش من توی ارز دیجیتال مهارتی ندارم 

ولی طلا امن هست

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

راستش برای خودم زجرآوره معاشرت های اینچنینی بنظرم دورهمی ها فقط باید برای خنده و خوشگذرونی باشه نه ا ...

برای منم سال اول سخت بود 

مخصوصا که سالی حداقل دو هفته با هم سفر میدیم 

ولی با کمک خانواده یاد گرفتم بجای حرص خوردن لذت ببرم

و خب مادرشوهرم همیشه گوش شنوای مهربان غرغر احتمالی ام هستن

مشکل اینه این عروس عزیز از دو تا عروس بعدی انتظار دارن بهشون احترام خاص گذاشته بشه و براشون تصمیم گی ...

شما سومی هستی ؟؟عروس اخری شیطونتر میشه معمولا و سرکش تر خودمم اخری هستم 

شما سومی هستی ؟؟عروس اخری شیطونتر میشه معمولا و سرکش تر خودمم اخری هستم

من وسطی هستم 

سرکش نیستم

سومی هم سرکش نیستن

اها چه جالب که با این همه سال زندگی مشترک دغدغش عروس بزرگه بودن و زنگ زدن‌جاریاشه

من بهشون حق میدم براشون مهم باشه

ولی بهشون حق نمیدم من و جاری جدیده رو مسئول بدونن

ما سه تا عروسیم که انگار توی سه تا جهان مختلف زندگی میکنیم

ی سوال مگه نمیگی وسطی ۱ ساله ازدواج کرده ولی از کامنتاتون فکر برداشت کردم چن ساله اخه گفتی سالای اول چنتا مسافرت رفتین یا ی بار توی ی پست گفتین بعد ۵ سال اتو رو پیدا کردین 

ی سوال مگه نمیگی وسطی ۱ ساله ازدواج کرده ولی از کامنتاتون فکر برداشت کردم چن ساله اخه گفتی سالای اول ...

من عروس وسط هستم 

یعنی ۴۳ سالمه و ۶ ساله ازدواج کردم 

همسر پسر سوم 

اگه اول و دوم و سوم ما انقده مشخص بود آیا تاپیک میزدم؟

من عروس وسط هستم یعنی ۴۳ سالمه و ۶ ساله ازدواج کردم همسر پسر سوم اگه اول و دوم و سوم ما انقده مشخص ب ...

خوبه باز چهارتا نیستین که حتی سر جایگاه سوم هم رقابت باشه اخه چهارم شدن مدال نداره

من خودم عروس ۵ هستم کلا از دورمسابقات حذف شدم 

سلامهمینجا در خدمتم

سلام

متوجه شدم تاپیکهای شما بازدید بیشتری میخوره و این یعنی آدمهای بیشتری میبینن.

حقیقتش درباره غلطهای املایی رایج در فضای مجازی خدمتتون عرضی داشتم.
من تاپیکهای شما رو نخوندم و نمیدونم به این موضوع اشاره ای کردید یا نه. اگر راجع به این موضوع تا به حال تاپیکی نزدید، خواستم ازتون درخواست کنم درصورت صلاحدید یه تاپیک رو به این معضل بپردازید.
بسیار بسیار ناراحت کننده اس در برهه ای که اکثرا تحصیلات دانشگاهی دارن غلطهای املایی بیداد میکنه، اما به طور مثال پدر و مادر من با ۷ کلاس سواد ذره ای غلط املایی ندارن!
جالبه که اکثرا در جایگاه پدر و مادر هستن که از قضا باید به بچه هاشون درس یاد بدن و به اونها دیکته بگن!

غلطهای املایی عمیقا من رو ناراحت میکنه.

من اگر تاپیک بزنم چون کاربری معروفی ندارم بازدیدی نخواهد خورد اما کاربری شما توی سایت مطرحه.
در صورتی که دغدغه مند هستید و صلاح میدونید تاپیکی رو به این موضوع بپردازید.
ممنون

2810