2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11375 بازدید | 179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بهترین کامنت بود دقیقا همینه تاج عروس بزرگه رو تقدیم کردیم ولی خب هنوز تبعات داره چون گویا ما با ...

جدیش نگیرید اون ک حالش خوب بود ک تو اون سن زن مردی تو اون سن نمیشد😂

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
عروس آخری هم برازنده اند وارد دعوا نمیشن خیلی ریلکس گفته اند مگه نیام ایران 😂😂😂😂الان ایران نیستن ...

جاااان؟؟؟!! 😂

اول ک اون فقط ب اسم عروس بزرگه وگرنه اون باید زنگ بزنه ب اون دوتا عروس بزرگتر 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
سلام خوبیمن دیر رسیدم به تاپیک.نظرات گفته شدهامیدوارم تو هر سه تا خونه همیشه صدای خنده وشادی باشه.ال ...

ای جان دلم 

بوی بارون پاییز که بیاد یادم کن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

عروس آخری هم برازنده اند وارد دعوا نمیشن خیلی ریلکس گفته اند مگه نیام ایران 😂😂😂😂الان ایران نیستن ...

وااااای دمش گرم 😂😂 خوش به حالتون اوپرا جان ازین کیسای با مزه دارین! پیر نمیشین با این جاری جان 😄😄

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
وااااای دمش گرم 😂😂 خوش به حالتون اوپرا جان ازین کیسای با مزه دارین! پیر نمیشین با این جاری جان 😄� ...

جاتون خالی 

مادرهمسرم سفر هستند

امروز دو تا خواهر شوهر خونه ما بودن 

دل سیر غیبت کردیم 

و به این نتیجه رسیدیم سکوت میکنیم تا هر کسی خودش تصمیم بگیره جایگاهش چیه و چه رفتاری بهتره 

جاتون خالی مادرهمسرم سفر هستندامروز دو تا خواهر شوهر خونه ما بودن دل سیر غیبت کردیم و به این نتیجه ر ...

خوبه خواهر شوهرا پایه هستن می شینین غیبت میکنین اعصابتون اروم میشه 😁😁

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

والا من که سرگیجه گرفتم ولی خودم عروس اول و همسرم پسر بزرگن یه دونه برادر شوهرم بیشتر ندارم که ایشونم مجرده و از همسر من سنشون ۱۲ سالی کمتره و به نظرم نمیرسه با کسی که از خودش بزرگتر باشه ازدواج کنه پس احتمالا این دغدغه سراغ من نیاد ولی خب کلا من اصلا تو خونواده همسرم نقشم مث عروس نیست،راستش مادرشوهرم بلد نیست مادرشوهری کنه برای همین منم عروسی کردن رو یاد نگرفتم،ایشون مادردلسوز و مهربونیه و منم سعی میکنم دختر عاقلی باشم،ولی خب اون عروس کوچکتر قطعا یه زمان هایی تو تنهایی خودش با خودش میگه کاش وضعیت منم به لحاظ سنی مث جاریای دیگه بود که تو سن پختگی ازدواج کرده بودم و این مقایسه ناخودآگاه باعث میشه که احساس خلا کنه و رفتارهای اینچنینی بروز بده،خوشحالم که اگه زود ازدواج کرده لااقل اطرافش رو آدمای بی عقده و با درکی چون شماها پر کردن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
والا من که سرگیجه گرفتم ولی خودم عروس اول و همسرم پسر بزرگن یه دونه برادر شوهرم بیشتر ندارم که ایشون ...

همیشه شاد باشید 

توی خانواده عروس اول این حرفا عروس بزرگه بودن گویا خیلی مهمه 

و خب دو برادر بعدی با انتخاباشون رسما امکان اینکه ایشون عروس بزرگه باشن رو ملغی کرده اند

منطقی هم هست

ما هم با مادر شوهرم عملا عین چهارتا خواهریم 

سیستم بزرگتر کوچیکتری نداریم

همیشه شاد باشید توی خانواده عروس اول این حرفا عروس بزرگه بودن گویا خیلی مهمه و خب دو برادر بعدی با ا ...

ممنونم عزیزم،انتخاب دو برادر بعدی کاملا منطقی بوده این حرفم شاید سنگین باشه امیدوارم کسی نیاد تاپیکو ببره حاشیه

ولی وقتی یه مرد تا سنین نزدیک ۴۰ جلو میره و بعد با یکی هم سن و سالای خودش ازدواج میکنه به نظرم آدم سالمیه البته بخدا قصدم این نیست بگم عکسش هم صدق میکنه امیدوارم یکی نیاد شر درست کنه😱

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ممنونم عزیزم،انتخاب دو برادر بعدی کاملا منطقی بوده این حرفم شاید سنگین باشه امیدوارم کسی نیاد تاپیکو ...

کاملا درست میگید .

اینو هم ما میدونیم هم خانواده همسرم

بارها شده بگیم ایشون ذوق کردن که یه دختر جوان بگیرن ولی به این فکر نکردن که ازدواج با اون دختر جوان مثل خرید نیست که هر چی تازه تر بهتر 

بلکه بحث انتخاب مادر بچه ها و همدم خود آدمه

سلام ترنج بانوسوال داشتمشما جارو رباتیک گرفتی؟به گمونم شما دنبالش بودیاگر گرفتی لطفاً فرصت کردی در م ...

سلام 

نگرفتم قشنگم 

همسرم بشدت مخالفت کردن انگار با ورود جارو عملکرد ایشون زیر سواله میرفت

2810