2777
2789
عنوان

میخوام گوشی شوهرمو شُنود کنم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 21 پست

بستگی به ذات واقعی ش داره یکی می بینی فقط اهل موس موسه

یکی دوست اجتماعی پیدا می کنه 

یکی فیلم زشت نگاه می کنه 

یکی چت می کنه 

.....

یکی هم میاد میگه هری می خوام زن بگیرم 

تا به اینجا نرسیده بی خیال 

هر وقت اومد گفت اونوقت جدا شو حق ات رو هم بگیر .... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلن ایمان....... پاکی....... قداست........ شرافت....... بین مردها بیشتر .......خیلی کمرنگ شده 

خیلی راحت زیرآبی میرن 

اکثرا به بوی کثافت عادت کردن 

همه جا هر و کر خنده اند با منشی و همکار و جفت دستی و مجازی و هر جا که امکانش باشه 

خب اون اقا گفتن چه میکنین گفتید درامدو نمیزارم زیر دستش ! یه خانم عاقل در اصل از ابتدا همین کارو میکنه ، یه عمر درامدو بزاری زیر دستش بعدش نارو بخوری چه فایده دختر ؟!!! از همون ابتدا منطقی باش و عاقل ،رابطه ات رو هم سعی کن خوب کنی وقتی نمیخوای جدا شی

گوشیشو بگیر چک کن شنود دیگ چیه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

از اون جایی که بچه دارم کار خاصی نمیتونم بکنم فقط میخوام بدونم چه خبره که همه ی درامدمو نذارم زیر دس ...

همین الان این کار و بکن،، هیچ مردی لایق نیست درآمد و پول زحمت تو خرجش کنی