2777
2789
عنوان

ازکجابفهمم کسی ازم خوشش میاد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 92 پست
چرا ؟ مگه من تاحالا سربه سر گذاشتم؟نخیر.. اونا میدونن من زودرنجم حساسیت نشون میدم

خب این همه حساسیت نشون دادی اونا فکر کردن گرایشت مشکل داره،مام تو مدرسه هردونفر که زیادی بقل هم بودنو به شوخی مسخره میکردن.ما همه اینجا همین فکرو درموردت کردیم 😅❤️حتما اونام همینن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه پس چرت گفته میخواد بره با پسره

اره.. چون اگه میرفت دوستش بعدا نمیگفت چیشد به محی فرصت میخواستی بدی چرا پرسید پس 😐

قضیه گیج کنندست

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

اره.. چون اگه میرفت دوستش بعدا نمیگفت چیشد به محی فرصت میخواستی بدی چرا پرسید پس 😐قضیه گیج کنندست

یکم زیادی احساس داری بهش

به نظرم یکم کم کن از شدت احساساتت.میترسم اذیت شی

2805
خب این همه حساسیت نشون دادی اونا فکر کردن گرایشت مشکل داره،مام تو مدرسه هردونفر که زیادی بقل هم بودن ...

نه دیگه پیگیر نیستن خیلی

اوهوکشماره رییس جمهوره مگه:////

نه فق به دوستش گفتم محی چی دوست داره گفت تینت و بغل..وایییی نگم برات کل کلاس گفتن برو بغلش کن 😐🤲🏼

بهش چراغ سبزنشونبده

ببین من فکرمیکنم که نمیخواد مستقیم احساسشو ابراز کنه.‌. ازونجایی که یه ادمی اخساسیه تمایل نداره که فردی که حالا دوسش داره رو ناراحت بکنه.. ازینجا فهمیدم که زمان میخواد درموردلحساسش فکرکنه

بهش چراغ سبزنشونبده

الان ببین شمافکرکن که ینفری رو دوسش داری.حالا بچه کوچیک مادرپدر بزرگسال و.. هرکس باشه

شما ازطرف خوشتون نیاد مستقیم بهش میگید که دوستت ندارم یا انتقاد میکنین ازش

الان ببین شمافکرکن که ینفری رو دوسش داری.حالا بچه کوچیک مادرپدر بزرگسال و.. هرکس باشهشما ازطرف خوشتو ...

من اکه از کسی خوشم نیاد،برای مثال پسر باشه،بهش اصلا نزدیک نمیشم ،باهاش نا جای امکان صحبت نمیکنم

2810