2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم

326 بازدید | 11 پست

بی ادب پررو

هنوز بوی پیاز ناهار ظهر از دستام نرفته منو ناراحت میکنه

نمیدونم چرا قهر کردم به دلایل نامعلوم

ولی حس میکنم داره کم محلی میکنه هرشب برمیداره چرت میخونه من کسیو ندارم باهاش حرف بزنم

نیم ساعته از خواب بیدار شده دوباره میگه خب خیلی درس داریم و رفت

پس حرفای من چی ذوقای من چی تنهایی من چی؟

خیلی دلم گرفته اونقدر که شبیه بچه ها شدم😭💔

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم خودتو درگیر درس و کلاس و اینا بکن کمتر اذیت میشی

من دانشگاهم هست کنکورم هست کلی کار دیگه هست

ولی مثل اسکوووولا فقط میشینم تا ببینم کی وقت داره باهاش حرف بزنم😭

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
2805
ربط بوی پیاز و موضوع ناراحتیتون چیه ؟؟؟

به خاطر اون ناهار درست کردم دیگه غذایی که دوسداره پیاز داره

به خاطر اون ناهار درست کردم دیگه غذایی که دوسداره پیاز داره

اون هم منت پیازی که خریده را سرتون میذاره ؟؟؟؟ 

اینکه بی توجه هست کم حرفه یا هر مشکل دیگه میشه حق داد ناراحت بشید ولی اینکه انجام مسئولیت های زندگی را تو بحث به روی طرف بیارید از بلوغ رفتاری به دوره 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

چرا انقدر نی نی سایت چرته؟ نه جدی چه دلیلی داره ما باید بدونیم کوچیکترین مشکلات زندگیتون چیه؟ اینجا دنبال اسم کتاب خوب میگردم تو پیشنهادات فقط نوشته : دوست پسرم خیانت کرد/: شوهرم طلاقم داد/: قهرم باهاش/: خواهر شوهر حسود/: تو خونمون فلان کار کردن/: بهم تجاوز شده/: عه بسه خواهش میکنم اینا مشکلات شخصیه هرکسیه یکی واقعا افسرده ست میاد ما یه جمله های امید بخش میگیم بخنده حالش خوب بشه، نه اینکه هر اتفاقی افتاد گزارش بدیم/: همین کارارو میکنین تهش طلاق میشه خب، از ملت هفده هجده ساله نظر میخوان خدایا

اون هم منت پیازی که خریده را سرتون میذاره ؟؟؟؟ اینکه بی توجه هست کم حرفه یا هر مشکل دیگه میشه حق داد ...

به روش نیوردم

فقط دلم میشکنه مثل بچه ها رفتار میکنم😭

اخه میدونه من کسیو ندارم اون بام حرف نزنه باید بشینم دیوارارو نگاه کنم 

چرا انقدر نی نی سایت چرته؟ نه جدی چه دلیلی داره ما باید بدونیم کوچیکترین مشکلات زندگیتون چیه؟ اینجا ...

آره واقعاً درست گفتی 😦 

حرف دله منم همین بود. 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

چرا انقدر نی نی سایت چرته؟ نه جدی چه دلیلی داره ما باید بدونیم کوچیکترین مشکلات زندگیتون چیه؟ اینجا ...

به شما ربطی داره تاپیک زدنای مردم؟

شما میتونی رو موضوعات تاپیکای خودت نظارت کنی 

اگرم خوشت نیومده تشریف ببری

شاید منم افسردم یه درصد این احتمال ندادی؟

من فقط با گریه اومدم اینجا با یکی حرف بزنم چرا به من میپری؟

همین یدونه رو زدم بخدا خب الان قفلش میکنم

به روش نیوردمفقط دلم میشکنه مثل بچه ها رفتار میکنم😭اخه میدونه من کسیو ندارم اون بام حرف نزنه باید ب ...

شاید شخصیتش جوریه که زیاد نمیتونه حرف بزنه .

باهاش دوستانه بدون اینکه متهمش کنید حرف بزنید .

بهش بگید نیازاتون را .

ولی مشکل شما اینه که میگید کسی را ندارم 

همسر باید یه بخشی از تنهایی را پر کنه نه تمامش را .

چرا سعی نمیکنید با دوست و فامیل ارتباط بگیرید ؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

شاید شخصیتش جوریه که زیاد نمیتونه حرف بزنه .باهاش دوستانه بدون اینکه متهمش کنید حرف بزنید .بهش بگید ...

گفتم که

کسیو ندارم

از فامیل فقط خانواده

با دوستامم ارتباطم کمه 

نمیدونم واقعا حالم خوب نیست خیلی فشار رومه اونم اذیت میکنم

ببخشید تاپیک زدم کسی موضوع تاپیکم دوست نداشت باز کردم جوابتون بدن و قفلش کنم باز