2777
2789
عنوان

برا آخرین بار میپرسم قول میدم آخرین باره پیام بدم❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 75 پست
اره پیام دادی پاک نکن بزار بمونه درست یکم شاید مجبور شدی پیشقدم بشی ولی بنظرم لازمه بعد یجور بنظر نر ...

مرسی 

سر اون قضیه که گفت تو عروسی بکدی من عقد چی

||. نومید کی توان بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من هر وقت از غرورم برای ادمای دنیا گذشتم پشیمونم کردن بددد

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

میگم سر اون دو دلم اول اونو گفت بعد درخواست داد بریم بیرون چای بخوریم

خب منم واسع همین گفتم 

ببین قصدش چیه 

چون اول یجور رفتار کرده که مناسب هم نیستم 

بعد گفته حالا بیا 

اصلا نکن این ادما خودشیفته هستن و از عمد این رفتارو انجام میدن تا جنگ روانی ایجاد کنن کاااااملا تجربه دارم که میگم زیاد رو‌ نده چهار تا استوری بذار از بیرون رفتن و فلان ولی اصلا نذار بفهمه خوشت اومده

چی بگم

به هیچ عنوان شروع کننده نباش

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

2810