2777
2789
عنوان

ده تا کلمه بگید جمله بسازم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 50 پست
ولی همزمان چای و قهوه رو باهم نمیخورن ولی اکی خوب بود

آخه چای شیرین دوست داشتم گشتم شکر پیدا نشد توش پودر قهوه ریختم خیلی خوشمزه شد تو هم امتحان کن 😂

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قهوه چای ساعت فرش شلوار در سقف چوب لباسی چهارپایه جاروبرقیبفرما

شوهر عمم اومده بود خونمون کتش رو دراورده میگه چوب لباسی کجاست گفتم پشت در رفت تو اتاق میگه چرا فرش رو جمع کردید چرا ساعت خواب مونده چرا سقف نم داده میخواستم چارپایه رو بردارم بکوبم تو سرش که یدفعه گفت قهوه داری یا چای انگار اومده‌ کافه‌.. کلافه شدم جاروبرقی رو روشن کردم و شروع کردم به جارو کشیدن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
عشق سیگار پیانوقهوه تلخ تنهاییکافه پاییز بارون هوای مه الود

با قدم زدن در هوای مه آلود پاییز بعد از بارش باران به یاد عشق یکطرفه ام سیگار به دست به کافه ایی که صدای پیانو از آن گوش را نوازش میداد رفتم و  نوشیدن قهوه تلخ تنهایی را شکستم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شکلات شکر قند نقلنبات پاستیل نی شکر نوشمک یخمک یخ در بهشت

با این کلمات کاملترین جمله میشه در قنادی موجود است

آسماندریاخانوادهمادرپدرعشق قدیمیماهکهکشانخانه ی پدریثروت

آسمان

دریا

خانواده

مادر

پدر

عشق قدیمی

ماه

کهکشان

خانه ی پدری

ثروت

با مادرم رفتیم دریا زیر آسمان نشستیم و به ماه و کهکشان ها فکر میکردم گفتم ‌کاش انقدر ثروت داشتم که خانه ی پدری عشق قدیمیم رو میخریدم و با خانواده توش زندگی میکردیم 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
آسماندریاخانوادهمادرپدرعشق قدیمیماهکهکشانخانه ی پدریثروتبا مادرم رفتیم دریا زیر آسمان نشستیم و به ما ...

به به خیلیم عالی

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
نورقرمه سبزیپونهشیرکاکائوساعتبخاریگربهگلمهتابیکاغذ

یه کاغذ کنار بخاری گذاشته بودم که کارهای روزانمو داخلش بنویسم برای این که ترغیب بشم و روزمو خوب شروع کنم رفتم گل خریدم پرده رو دادم کنار‌ که نور بتابه به گلدونم و شروع کردم یه قرمه سبزی خوشمزه درست کردم که عطر پونش ادمو مست میکرد ساعت حدود ۱۰ شد گربه نازم از خواب بیدار شد یه شیرکاکائو ریختم واسه خودم و با ملوسک رفتیم نشستیم زیر نور مهتابی

چای نبات _ پتو _ تلوزیون _فوتبال _ کره جنوبی _دل درد_ دوست پسر _شرکت _دعوا_قضاوت

با دوست پسرم دعوام شد شروع کردم به قضاوت که تو ادمی هستی که وقتی از شرکت میای فقط بلدی بری لم بدی زیر‌پتو و فوتبال کره جنوبی رو نگاه کنی و اصلا به درد‌ و دل‌من توجه نمیکنی هر وقت هم میگم حالم خوب نیست میگی چای نبات بخور 

2810