2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حواسش هست بهت ، اونکه تنهات نمیزاره

گذااااشته بخدا گذاشته آبجی من دیگه نا ندارم خیلی خسته م 

تو تاریکی ام نمیدونم چیکار کنم چه راهی برم کمکم نکن خودمو خلاص کنم چی؟اون دنیا میخاد یقه بگیره؟کاش کاااااااش دستمو بگیره خدا نمیتونم بخدا دیگه نمیتونم

..........

آمده ام ..... آمده ام ......ای شاه ....پناهم بدهی .....

نمی‌دونم همینجوری اسمتو میارم اشکام میاد ، چقدر دلم برات تنگ شده ها همین یه ماه پیش ، پیشت بودم ، بزرگوار خیلی نوکرتم ، ضامنمون شو پیش خدا ، حاجت بگیریم ، من که عاشقتم آقا ، آقا وقتی دلم میگیره ، می‌دونم حواست هستا، می‌دونم نیم نگاهی به منه حقیر داری ، قربون اون بزرگیت برم ، شاه خراسان ، دعای همه ی درد مندانو استجابت کن 🙏

2805
یا امام رضا ، چند روز دیگه دارم میام پابوست ، خودت دیدی که چقدر سفارش دارم ، چقدر حال هم نوعانم خراب ...

التماس دعا به آقا بگو ضامنمون بشه بگو آقا بطلب بود آقا شکستیم زندگی کمرمونو خم کرده بود آقا کمک پناهمان ده گوشه  نگاهی کن اقا 

آقا دلم میخواد تو حرم باشم هی زار بزنم 

بگو یا امام رضا تو واسطه شو برام ضامنم شو قول میدم جبران میکنم رو سفیدت میکنم

ملکه منم مثل شما هستم دست به دامان ائمه 

حقیقتش یه نور امیدی بهم میگه انشالله خدا حاجت مون میده @ماهسونگ    

حتما بخونید 

تاپیک حاجت محال این خانوم خیلی امیدوارم کرد

التماس دعا به آقا بگو ضامنمون بشه بگو آقا بطلب بود آقا شکستیم زندگی کمرمونو خم کرده بود آقا کمک پناه ...

یک حالی میده زار زدن تو حرم ، یه روز که داشتم از غصه میترکیدم ، یه مشکلی برام پیش اومده بود ، به اسمش قسم از در وارد شدن ترکید بغضم هیچکسو نمی‌دیدم فقط زار میزدم ، از اون در دیگه که خارج شدم ، مشکلم حل شد ، من ارادت قلبی دارم به این بزرگوار

یک حالی میده زار زدن تو حرم ، یه روز که داشتم از غصه میترکیدم ، یه مشکلی برام پیش اومده بود ، به اسم ...

ترا خدا قسمت میدم 

ترا آقا امام رضا قسمت میدم رفتی حرم منو و ملکه پاییز رو یادت نره. ما دیگع تو این سایت فکر کنم سرشناس شدیم 

دعا کن صلاحم ن قسمتمون رسیدن باشه 

من کربلا رفتم مشهد رفتم خیلی آقا ها رو قسم دادم خواهش میکنم یادت نره دعامون کن حتی سفارشمون کن پیش آقا دلمون شکسته جز لطف اونا دیگه کسی نداریم 

ملکه منم مثل شما هستم دست به دامان ائمه حقیقتش یه نور امیدی بهم میگه انشالله خدا حاجت مون میده @ماهس ...

تاپکیش راجب دعای معراج؟ اره خوندمش منم‌خیلییی امیدوار شدم واقعا محال بوده ها🥺😓ان شاالله هممون حاجت روا شیم .من ک خیلی حالم بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
تاپکیش راجب دعای معراج؟ اره خوندمش منم‌خیلییی امیدوار شدم واقعا محال بوده ها🥺😓ان شاالله هممون حاجت ...

منم خیلی حالم بده روزی  نیست گریه نکنم واقعا حالم بده نمیتونم غذا بخورم همش زجه و ناله میکنم خدا کمک مون کنه 

منم خیلی حالم بده روزی نیست گریه نکنم واقعا حالم بده نمیتونم غذا بخورم همش زجه و ناله میکنم خدا کمک ...

ان شاالله عزیزم 😓

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
2810