2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 160 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361151925]کلا نمیدونن یا مدرکش رو نمیدونن[/QUOفقط مدرک رو نمیدونن.بقیشد کامل میدونن

خوب خیالم راحت شد

دست خودته میتونی راحت راضی شون کنی البته اگه میگید کل شرایط رو میدونن فکر نمیکنم همچین پسری رو رد کنن 

عاقبت به خیر و شادی یا حق

2805
خوب خیالم راحت شددست خودته میتونی راحت راضی شون کنی البته اگه میگید کل شرایط رو میدونن فکر نمیکنم هم ...

اونا ازش ایراد گرفتن گفتن کارمند نیست بفهمن مدرک هم نداره میگن ولش کن. من خیلی دوسش دارم اولین آدمیه تونستم قبولش کنم

چرا گلم خوشحال میشم راهنماییم کنی

به خاطر تحصیلات و شغل آزادش.

شغل آزاد اینطوریه ممکنه یه روز پول باشه یه روز نباشه،اعصاب خردی و دردسر زیاد داره.

تحصیلات هم خب مهمه قطعا به خصوص برای آینده بچه ها.ایشون در ۱۸ سالگی اگه درس نمی خونده پس کجا بوده و چه دغدغه ای داشته؟ ممکنه خط فکریتون با هم یکسان نباشه اصن.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

به خاطر تحصیلات و شغل آزادش.شغل آزاد اینطوریه ممکنه یه روز پول باشه یه روز نباشه،اعصاب خردی و دردسر ...

بخاطر تحصیلاتش خودمم ناراحتم و باهاش صحبت میکنم ادامه بده. 18سالگی رفته سربازی بعدشم یکسره کار کرده تو این سن دوتا خونه خریده و 3تا ماشین و یه قطعه زمین و ماهی 10تومن میده به خونوادش خب اینا رو خودش تنهایی خریده و هیچ کس یه ریال کمکش نکرده

بخاطر تحصیلاتش خودمم ناراحتم و باهاش صحبت میکنم ادامه بده. 18سالگی رفته سربازی بعدشم یکسره کار کرده ...

اگه خودت راضی هستی که دیگه سوال پرسیدن نداره.انشالله خوشبخت بشی ❤️

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️