2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 160 پست
میشه بیشتر راهنماییم کنید؟

خب عزیزم اصلا سوال شما اشتباهه نباید با کسی اینجا خودت رک مقایسه کنی 

اول خودت رو بشناس بعددطرف رو بسنج 

الان همسر دوستای هم دانشگاهی من طیف مختلفی دارن 

دیپلم شغل ازادی، کارمند ساده، مهندس معمولی، شغل ازادی پولدارر

پزشک ، استاد ، کارگر معدن ، مغازه دار 

چرا ؟ چون خانواده ، شخصیت ، استایل و عقاید یکی نبود هرکس یجور بود و متناسب با معیارهای خودش ازدواج کرد 

حتی دو تا خواهر تو یه خونه مثل هم نیستن 

که شما اومدی میگی اگه شما بودید جواب میدادید یا نه 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اوناین که حرف تو دلش نمیمونه. قول داده خودش در مقابلش ازم محافظت کنه😂😂

ایشالا تا آخرش همین باشه ، خودتون هم زیاد اهمیت ندید و اعصابتون رو براش خورد نکنید اگر دیدید داره بی احترامی می‌کنه جوابش رو بده 

خیلیا با همون مدرک شاغل شدن و به موقعیت خوبی رسیدن

همه نمیشن

بعدم الان تو دانشگاها پر پسر مزخرفه

خود من الان ارشد میخونم دیگه،یعنی هرچی درپیته ریخته تو دانشگاه.پسرای هول هول هول....علاف...تنبل...بچه....

البته نظرم اینه پسر خوب با تحصیلات خیلی منطقی و روشنفکرتر میشه،چون تو همسرمم اینو دیدم،ولی لزوما نمیشه گفت همه تحصیلکرده ها خوبن.اما خب یه لیسانس بگیرن خوبه.فکرشون ساخته تر میشه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2805
دقیقا عین همین حرفو بهم زد. گفت اگه با مدرک استخدام میشدم الان فوقش یه ماشین ساده داشتم و یه پس اندا ...

الان من خودم با اینکه سنم کمه بیشتر هم سنام ازدواج کردم ماشین خریدن   خونه دارن میسازن سربازی رفتن  راستش حسرت اونارو میخورم میگم من چی یه دانشجوم آس پاس نه مهارتی دارم نه سرمایه ای نه خونه ای نه ...

نهوقتی اومد خواستگاری کارشناسی بودنامزد که بودیم ارشدشو شروع کردولی خب چون از اولای کارشناسیم باهاش ...

اره کاملا درست میگین. من با رفتار و شخصیتش مشکلی ندارم. حتی گفتم هدفم اینه بعدا آزمون بدم و شغل ثابت داشته باشم گفت هر طور خودت دوس داری. چند تا اختراع ثبت کرده و این طور نیست دانشش کم باشه 

دقیقا عین همین حرفو بهم زد. گفت اگه با مدرک استخدام میشدم الان فوقش یه ماشین ساده داشتم و یه پس اندا ...

نه بابا استخدام و کارمند که اصلا خوب نیس

این که من میگم تحصیلات واسه مرد خوبه واسه اینه که مخشون باز میشه.اونم تازه واسه مرد خوب.نه هر مردی‌.

مرد باید کار کنه تا مرد بشه.تحصیلات فقط واسه باز شدن مخشه.

وگرنه به خدا همکلاسیای منو تو دانشگاه ببینی بالا میاری.همین امروز یکی از بچه های دکتری مستقیم بهم پیشنهاد داد در حالی که حلقه دستم بود😊

دانشگامم یکی از دولتیای خوب تهرانه تازه،نه جای داغون.

تو دلم گفتم مرده شور دکتراتو ببرن که یه جو شرف نداری که به زن متاهل پیام میدی.قیافشم مث گراز میموند.

نامزد من هم کار میکنه هم دانشگاه میرهسربازیشم میفته واسه بعد از دانشگاهش که خیلی موندهیه مدت سخت میگ ...

از کجا معلوم تو این سربازی نامزدتون اضافه خدمت نخوره خدایی نکرده نشه ۳سال این اقا همه چیزش اگه طبق این لیست باشه که بالا نوشته اوکیه سربازی رفته کار داره بعدا هم اگه بخواد می‌تونه تحصیل کنه ولی بازم میگم مدرک شخصیت دانایی نمیاره فقط مهارت  تو این دانشگاه کسایی هستن کسایی میبینم هیچی حالیشون نیست نه شخصیت دارن نه اخلاق  نه اگاهی بالا ترین شغل هارو هم دارن

همینکه اهل دختر بازی نیست برو خداتو شکر کن و جواب مثبت بده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره کاملا درست میگین. من با رفتار و شخصیتش مشکلی ندارم. حتی گفتم هدفم اینه بعدا آزمون بدم و شغل ثابت ...

خب اگه همخونی دارین چیز مهمی نیس

فرصت آشنایی بدین بهش

حالا انگار درسخونده ها گل خاصی به سر ملت زدن

تو دانشگاها از هر ۱۰۰ تا ورودی ۵ تاشون آدمن نهایت😂بقیشون اکسیژن زمینو هدر میدن و پول دولتو.

خب عزیزم اصلا سوال شما اشتباهه نباید با کسی اینجا خودت رک مقایسه کنی اول خودت رو بشناس بعددطرف رو بس ...

شما درست میگین اما این مهم ترین تصمیم زندگیمه خیلی استرس دارم از طرفی هم خونوادم فشار میارن بهم که کارمند نیست ولی خودشو نگاه میکنم میبینم چیزایی داره که نمیتونم ازش دل بکنم مثل صداقتش اخلاقش پاک بودنش بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم

دنبال نقاط قوتش بودي خيلي خوبه حالا برو نقاط ضعفشم همينجوري ليست كن بخصوص ويژگيهاي بد اخلاقيشو شما فقط داري چيزايي كه خوشت مياد رو ميبيني متاسفانه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
خب اگه همخونی دارین چیز مهمی نیسفرصت آشنایی بدین بهشحالا انگار درسخونده ها گل خاصی به سر ملت زدنتو د ...

یه سال و نیمه آشنا شدیم دیروز اومد حرفای نهایی شو زد گفت اگه قبول کنین چند هفته ی دیگه نامزد شیم گفتم فقط نشون کنیم تا عید صبر کنیم اگه اوکی بودیم عقد کنیم 

شما درست میگین اما این مهم ترین تصمیم زندگیمه خیلی استرس دارم از طرفی هم خونوادم فشار میارن بهم که ک ...

کارمند خیلی شاخه؟ شوهر من کارمند تازه دوجا کار می‌کنه ولی هرچی در میاره می‌ره به قسط 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
2810