2777
2789

چیزای مقوی بده بخوره ، ارده شیره ، خرما .گردو.بادام . رو همه غذاهاش کره بریز .

در نهایت اگه تمام تلاشت کردی و بازم لاغره خودت اذیت نکن ،بعضی بچه ها همینن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر آجیل گوشت مرغ میوه تخم مرغ سیب زمینی 

مولتی ویتامین بهش بده 

اگه بد غذا بی اشتهاست بهش اسرار نکن 

نهارش حتما گوشت برنج داشته باشه 

صبحانه تخم مرغ نون تازه بربری یا سنگ واسه صبحانه بگیر نون خیلی خوبه 

میان وعده آجیل بده خرما گردو بده 

بزار جلو دستش خودش بخوره 

موز سیب بیسکوئیت 

بخاطر این که یبوست نگیره سوپم زیاد بده 

میان وعده آلو بهش بده 

انجیر خشک ‌

2805
بدغذا نمیخوره فقط چیپس و پفک و لواشک ، چون شور

دستت درد نکنه مادر جان 

خب چرا میخری !!!!! 

عوارض اینارو میدونی؟!!!!! 

تغذیه سالم بهش بده 

پول خوراکی هارو بده نیم کیلو میوه براش بگیر 

اعصابم خورد شد 

تورو خدا این اشتباه رو نکن 

اون بچه اس نمیفهمه 

شما که متوجه هستی نکن 

اینایی که گفتی تو خونه نباشه از کجا میخواد بیاره بخوره

سیب زمینی رو مثل چیپس سرخ کن

ماکارونی شکلکی بده 

جوجه سیخ بکش

مولتی و آهن حتما بده

فرنی حریره بادوم بده خلاصه عادت های غذاییش اصلاح کن

اصلا چیزایی که قند و شکر داره نده کبک و بیسوییک نده الکی شکم پرکنن و بی خاصیت بهش سعی کن پروتیین ‌بدی میوه و سبزیجات بدی برای شیرین کردن غذاش از عسل یا شیره استفاده کن بذار قوی باشه پاستا ابکش کن توش شیر و خامهو پنیر پیتزا و سینه مرغ بریز بذار یکم دم بکشه بچه ها دوست دارن مقویه در نهایت به چاق شدنش اهمیت نده همین که قوی و سالم باشه کافیه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اجیش میخوره اینم میخوره

خب اون ابجی هم ازاول نباید عادت میدادی اخ و پیف میکردی قصه ای چیزی که نخورن من سر نوشابه ندادن با پدرمم دعوام شد ولی ندادم گفتن بزرگ بشه میخوره گفتم تا وقتی عقلش برسه نمیدم اون موقع هم میفهمه نمیخوره خوردم خورد حدالاقل بنیه اش باز سالم تره 

نمیگم به کتک و دعوا بگیر ن ولی جوری که نگه برام بخر من باز جایی میرم بی خبر بچه ای پفک میخوره میبینه میدم بهش نهایت ۵ تا ولی جوری نیست فرداش بگه برام بخر

همسرم مخالف منه ولی ی کلیپ دیده بود بچه ازبس پفک خورده بود تو روده اش توده داشت عمل کردن دیگه بعد اون بهم نمیگه توام مثل بقیه عادی باش،سخت نگیر