2777
2789
عنوان

مذهبیا میشه بیاین

151 بازدید | 29 پست

من ی سوال دارم اینکه 

ما اگر بمیریم بعد زنده بشیم بریم محشر برای حساب و کتاب 

کسی رو‌میشناسیم؟؟؟

و اینم اینک اگه یکی بره بهشت بازم با خانواده خودش و آشنایانش زندگی می‌کنه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اینا که  مردن زنده شدن تعریف میکنن فک و فامیل ک قبل فوت کردن میان اونجا استقبال 😁نمیدونم واقعا اینطوره یانه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اگر کسی نخاد چی ؟؟ک باهاشون زندگی کنه

اگر بری بهشت، هرکار دلت بخواد میتونی بکنی هیچ محدویت و اجباری نیست 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

در قیامت بله میشناسید 

در بهشت مثلا فلان عضو خانواده اگه خدای نکرده جهنمی باشه خیر ایشون رو با شمر یکی میدونید اصلا اهل خود نمیدونید 

در عوضش مومنین و اهل بیت رو که محب ایشان بودید رو می‌شناسید و به دید و بازدید مومنین میرید 

البته بعد از مردن میریم عالم برزخ و شناختن که میشناسن حتی بعضیاشون اجازه ی سر زدن یا محافظت از اعضای خونواده هاشونو دارن البته بعضی‌ها نه همه ی مرده ها ،فک کنم اگه درجه و رتبشون بهم نزدیک باشه شاید بتونن تو بهشت باهم زندگی بکنن دوزخی‌ها هم اغلب بفکر اعمالشون و عذابش هستن اگرم بشناسن فکر نکنم براشون مهم باشه مگر اینکه بواسطه ی اون طرف یه خیری بهشون برسه یا از عذابشون کم بشه 

2810