2777
2789
عنوان

مذهبیا میشه بیاین

151 بازدید | 29 پست

من ی سوال دارم اینکه 

ما اگر بمیریم بعد زنده بشیم بریم محشر برای حساب و کتاب 

کسی رو‌میشناسیم؟؟؟

و اینم اینک اگه یکی بره بهشت بازم با خانواده خودش و آشنایانش زندگی می‌کنه ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اینا که  مردن زنده شدن تعریف میکنن فک و فامیل ک قبل فوت کردن میان اونجا استقبال 😁نمیدونم واقعا اینطوره یانه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اگر کسی نخاد چی ؟؟ک باهاشون زندگی کنه

اگر بری بهشت، هرکار دلت بخواد میتونی بکنی هیچ محدویت و اجباری نیست 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

در قیامت بله میشناسید 

در بهشت مثلا فلان عضو خانواده اگه خدای نکرده جهنمی باشه خیر ایشون رو با شمر یکی میدونید اصلا اهل خود نمیدونید 

در عوضش مومنین و اهل بیت رو که محب ایشان بودید رو می‌شناسید و به دید و بازدید مومنین میرید 

البته بعد از مردن میریم عالم برزخ و شناختن که میشناسن حتی بعضیاشون اجازه ی سر زدن یا محافظت از اعضای خونواده هاشونو دارن البته بعضی‌ها نه همه ی مرده ها ،فک کنم اگه درجه و رتبشون بهم نزدیک باشه شاید بتونن تو بهشت باهم زندگی بکنن دوزخی‌ها هم اغلب بفکر اعمالشون و عذابش هستن اگرم بشناسن فکر نکنم براشون مهم باشه مگر اینکه بواسطه ی اون طرف یه خیری بهشون برسه یا از عذابشون کم بشه 

2810