2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 18 پست
واسم دعا کن موقع خوندن نماز شبمحتاج دعاتمشاید خدا نظری کرد

چشم اگه لایق باشم دعا میکنم ولی از نماز شب غافل نشید که من خودم تو اوج ناامیدی تو همین سایت با معجزه نماز شب آشنا شدم و واقعا برام معجزه کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکتون خوندم خیلی عالی توضیح دادین منم همچین مشکلی دارم

من برای ازدواج با یه شخصی که از ملاک های منو داشت خیلی بخدا رو زدم بعد که جدا شدیم یکی دو بار گفتن طلسم جدایی زدن براتون باور نکردم ولی خب شروع کردم به اعمالی مثل خوندن شصت قاف چله سوره الرحمن و که مدام خواب مار و سگ می‌دیدم اما به نظر باطل شد 

ولی کشف مشکل زدم بازم تو خواب دیدم تو یه ماشین هستیم من و مادرم و فکر کنم مادر طرف بودیم که بازم یه مار انداختن روم

و یه نفر دیگه هم بهم گفت دعا داری از همه طرف بستنت یا کارات اصلا نمیشه یا پیش نمیره 

که چند شب قبل تو خواب دیدم از یه دیواری بالا میرم فکر میکردم حرم امام حسین هست گفتن نه حرم امام هادی هست

بعد یه پیر مرد چهره اش یادم نمیاد اینطور بهم القا میشد امام جواد هستن منم میگفتم حرز امام جواد می‌خوام یه می‌گفت چاپی هست و حرز نشون میدادن همون جا باز فکر کنم یه قبری بود که مزار پدر امام زمان بود بعد گریه میکردم میگفتم اینجا امام زمان خیلی تشریف آوردن

بیدار شدم تو گوگل زدم دیدم زیارت جامعه کبیره از امام علی النقی هست که ظاهراً حاجت خیلی میده برام کلا عجیبه اون خواب 

تاپیکتون خوندم خیلی عالی توضیح دادین منم همچین مشکلی دارممن برای ازدواج با یه شخصی که از ملاک های من ...

انشااله به لطف و یاری خدا به بهترین وجه به خواسته ات برسی و خوشبختی و آرامش سهم همیشگی زندگیت باشه نماز شب هم برای حاجت روایی عالیه منم تو همین سایت تو اوج ناامیدی با نماز شب آشنا شدم

2805