2777
2789
عنوان

کاربرههه محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 64 پست

اسم دختره رو خط زده ولی عکسشو نه😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مهندس بودن هم همچین شغل مهمی هم نیست زیر دست داداش۱۷ ساله من۲۰تا مهندس داره کار میکنه و هرروز صب ...

چرا دوست دارین انقد شغلارو بکوبین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
همونکه می‌گفت حدودای ۱۵شده ؟

من کامل نخوندم که چیا گفت فقط یک چند صفحه دیدم مسخره بود که بعد لو رفت کاربر آوا هستم که کلی لباس با لینک عکسش گذاشت می‌گفت خریدم همشو 

پانزده تا جوراب ده تا زیر شلواری یک مدل 

ده تا کیف یک رنگ 

بیستا مانتو 

کلی لباس مثل هم 

کلی روسری 

آخرش هم یک تاپیک زد که شب میام توضیح میدم شب هم تاپیک زد تا یک هفته نیستم می‌خوام استراحت کنم😂

چرا دوست دارین انقد شغلارو بکوبین؟

شاید میخواد آروم بشه🤣

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

نکوبوندم گفتم چیز خاصی نیس ک طرف بخاطرش بخاد پز بده شوهر خودمم مهندسی خونده ولی سر شغل مربوط ب رشتش ...

همینکه میگین چیز خاصی نیست خودش یعنی کوبوندن یه حرفه و شغل بسیار مهم و صد البته مهندس داریم تا مهندس اونایی هم که زیردست پسر ۱۷ساله هستن حتما از توپوز آباد گرفتن مدرکشونو

که بود و چه کرد اینجا چرا دکان اراجیف باز کردند یکی دیگش هم که کلی لباس برای مغازه و آنلاین شاپ گذاش ...

ا راستی 

من همون اول گفتم انگار ته مونده های فروش هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
همینکه میگین چیز خاصی نیست خودش یعنی کوبوندن یه حرفه و شغل بسیار مهم و صد البته مهندس داریم تا مهندس ...

شما راست میگی

معلومخ مهندسی خیلی بهت فشار اومد

عزیزم حقیقته حقیقت الان فقط پوووول احنرام میاره وگرنه تو هزار تا مدرک مهندسی و اینا داشته باش

ریپ نکن لطفا‌

شما راست میگیمعلومخ مهندسی خیلی بهت فشار اومدعزیزم حقیقته حقیقت الان فقط پوووول احنرام میاره وگرنه ت ...

عجب اصلا گیریم من مهندسم که نیستم وقتی حرفت منطقی نیستو یه بچه ۱۷ساله که احتمالا یا نقاشه یا بنای ساختمون و در بهترین حالت تاسیساتی هستش و میاری هم رده مهندسای درجه یک میزاری بیشتر باعث خنده هستش مدرک نباشه نمیشه پروژه گرفت تو جامعه امروز ایران 

عجب اصلا گیریم من مهندسم که نیستم وقتی حرفت منطقی نیستو یه بچه ۱۷ساله که احتمالا یا نقاشه یا بنای سا ...

عزیزم‌گفتم پسر صاحب کاره‌! نقاش یا بنای ساختمون😂😂تو داری ی جای کار میکنی ب صاحب کارت سلام نمیدی؟؟؟؟ بله ک سلام میدی جلو پاش خم هم میشی چون دنیا پررر. شده مهندس های بیکار و علاف ک اگ ت نباشی دیگری جایگزین میشه

حالا دیگ ریپ نزن جوابتو نمیدم کلا

ممنون

عجب اصلا گیریم من مهندسم که نیستم وقتی حرفت منطقی نیستو یه بچه ۱۷ساله که احتمالا یا نقاشه یا بنای سا ...

تو این سایت زیادن آدمایی که نه سواد دارن نه ثروت فقط جو گیر میشن یه چی بلغور کنن🤣🤣🤣🤣🤣

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

عزیزم‌گفتم پسر صاحب کاره‌! نقاش یا بنای ساختمون😂😂تو داری ی جای کار میکنی ب صاحب کارت سلام نمیدی؟؟؟ ...

اره تو کامنت قبلیتم گفتی جوابتو نمیدم باشه تو راست میگی مهندسان تومنی نمی ارزند پسر ۱۷ساله خانواده شما دنیارو میچرخونه