2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 317857 بازدید | 912 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گفتم اگه من بودم اصلا روز سوم بیرونش میکردم .اونا تازه عروس داماد هستن تازه عروس داماد اگه توهال ...

در ضمن به مهمون بگی جدا بخوابن خیلی خیلی ارج و قربش بیشتر از وقتیه مهمونو بیرون کنی.شما بجای نصیحت کردنِ بقیه مهمونتو از خونت بیرون نکن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2805
اگه خیلی حسود باشم از زوجی که نمیشناسم طرفداری نمیکنم اگه خیلی حسود باشم حسادت انکار میکنم

شمایی که میگی خوب نیس بین زن و شوهر تفرقه انداخت گناهه و فلان..ینی یه شب نمیتونن میل خودشون رو کنترل کنن؟مگه حیوونن؟

با یه شب پیش هم نخوابیدن که زندگیشون بهم نمیخوره

بعد شمایی که انقد به فکر اونایی..پس اینطور باشه خود همین خانم هم که صاحبخونس یه هفته با شوهرش نخوابیده

اون مهمونا اگه نمیتونن خودشونو کنترل کنن یا باید با نفسای هم بخوابن و این حرفا خب غلط میکنن میان خونه یه نفر یه هفته میمونن..برن یه جایی رو اجاره کنن والا

شمایی که میگی خوب نیس بین زن و شوهر تفرقه انداخت گناهه و فلان..ینی یه شب نمیتونن میل خودشون رو کنترل ...

ای بابا بخاطرهمین میگم اونا توهال اینا تو اتاق خودشون شاید بعضی مردا نه بعدشم تازه عروس داماد ولی یک هفته واقعا درست نیست باید میرفتن هتل ولی بانظر کاربرا مخالفم وقتی خونه کسی میری زن وشوهر از هم جدا باشن 

یمی هرکی عقده بره خونه مادرشوهرش موقع خواب باید بره هتل 😂😂😂😂😐😐😐😐

میگمااا حالا خوبه شما تو امضا نوشتی حوصله اثبات خودتو به دیگران نداری، بعد واسه نظر مسخره و چرت و پرتت یک نفرو بی جواب نذاشتی، همینجور داری حرفتو به زووور اثبات میکنی 😂😂

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
در ضمن به مهمون بگی جدا بخوابن خیلی خیلی ارج و قربش بیشتر از وقتیه مهمونو بیرون کنی.شما بجای نصیحت ک ...

این خانم گفت یک هفته آمدن تقاضا کادو ۳ تومان داشتن سه سری دیگه هم آمدن گفتم من جات بودم بیرونشون میکردم هیچ کاری ازاینکه بخاطر حسادت یک زن وشوهر ازهم جدا کنی حتی ۱شب منفور ترنیست .بعد چرا کسی جواب سوالم نمیده چرا نمیگه چرا بین مردها حرف وحدیث پیش نمیاد اگه زن حسادت نداره 

اها ینی با شوهرت تو دست و پای بقیه میخوابیدی؟؟؟؟؟؟

نخیر با شوهرش نمیخابیده کلا. وقتی مهمون میریو اتاق هم ندارن نباید به زور رفت تو بغل شوهر. حیا هم خوب چیزیه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

دیروز میگی تازه امروز اومدن بعدش میگی دیشب چن مدل غذا تدارک دیدم دوباره میگی دوبار باهم رفتن حموم تو 4/5ساعت چقدر اتفاق افتاده

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
اگه خیلی حسود باشم از زوجی که نمیشناسم طرفداری نمیکنم اگه خیلی حسود باشم حسادت انکار میکنم

ببین خدا میدونه تا حالا خونه چند نفر چتر انداختس د کارای +۱۸ کردی .. میدونی فرق انسان و حیوان چیه اینکه خدا به انسان کنترل داده ؟؟ مگه تو هر شرایطی زن و شوهر بابد کار +۱۸ بکنن

آدم باید شرایطو درک کنه هرجایی نمیشه هر کاری کرد

بعدشم به همه گفتی حسود . چه ربطی به حسودی داره دقیقا .برین تو خونه خودتون هر غلطی میخواین بکنین .بیچاره اطرافیانتون.  

یه کافوری چیزی بخورین خواهشا

2810