2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست
با این ایموجی قرار داد بسته.کلِ پیامارو خوندم و این استیکر الان حال به هم زن ترین استیکرِ تاریخ شده ...

😂😂😂😂😂 دیدی تروخدا 

همین یدونه رو داره کیبوردش لابد

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر حرص دادن بقیه اگه حقوق میدادن بعضیا مثل این کاربر میلیاردر بودن..

اگه حرفاش ۵۰ درصد ادمو میسوزوند اون استیکرِ بی صاحابش ۹۹ درصد سوزش داشت😂😂

خدا لعنتش کنه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

همیشه یادمه مهمون میومد خونمون مادرم جا زن و شوهر کنار هم مینداخت،حتی وقتی بچم بودم و یه اتاق داستیم،بازهم اون اتاق برای مهمون بود،وخودمون تو سالن،

من از بعد ازدواج هنیشه راه دور خونم ومهمون شب زیاد دارم،ولی به همون رسم همیشه جاشون حدا میندازم،واقعا هم اینطور مهمون راحت تره هم خودم،البته دو خوابیم واتاق دخترم مهمونا میخوابن،مگر اینکه تعداد زیاد باشه که چند نفرم تو سالن بخوابن

همیشه یادمه مهمون میومد خونمون مادرم جا زن و شوهر کنار هم مینداخت،حتی وقتی بچم بودم و یه اتاق داستیم ...

منم دو خواب داشتم مشکلی نداشتم عزیزم کامل بخونی میفهمی چقد باهاشون راه اومدم اگ مهمون برات بیاد با شوهرش بره حموم اوکی هستی 

2810