2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست
من خودم نمیگم آدم سردیم ولی خوب برام مشکلی نیس ده روز کاری نکنم ولی این هر روز صب دوش دوباره با آقای ...

چقد زشت خاک تو سرشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
شما و خانوم برید تو اتاق اقایون بیرون

منطقیش،اینه

خانمابرن،تواتاق بخاطرحجاب راحت باشن

مردا تو هال

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به بچه هاتون یاد بدید هرجا خلاف میل شون بود بگن نه

تا اینکه مثل استارتر خودخوری کنن

استارتر شما رو خودت کار ‌کن واقعا نمیتونی از پسِ خودت بربیای !

درضمن جلوی شوهرت خجالت نکشیدی بایت همچین دوستی؟

خیلی واجبه دوستی با همیچین شخصی؟!

اره یه پسر دارم

این،خجسته ها

چندساله ان؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
والا من با یکی رفت و امد میکردم هردومون بچه کوچیک داشتیم.. به خودم اومدم دیدم من میرم خونشون کار میک ...

کار خیلی خوبی کردی نمی دونم چرا مردم جدیدن اینجور شدن

چتر میشن خونه فامیل دیگه با خودشون نمیگن تو این گرونی چطور از پس هزینه ها ادم بر بیاد

دختره رو صدا کن بگو صدای شما میاد بیرون همسر و بچم میشنون. ما اصلا از این رفتارها اینجا نداریم. میخواین راحت باشین برید هتل. حالم بهم خورد. استارتر چقدر تو ساده ای دیگه. از من هم بدتری. پررو باش. 

نخیر متاهلم و دوتا بچه دارم ولی اینقدر عقلم میرسه ک مهمون برام بیاد و عقد باشن باید ی اتاق براشون در ...

من بچه ام هم عقد باشه اتاق خصوصی رو نمیدم که به گند بکشن زن گرفتن خرج داره هتل و مسافر خونه رو برای این موقع ها گذاشتن 

سلام .کسی که میاره مسافرت مهمونی خونه کسی دیگه نمیتونه دستور بده.همینه که هست میخواد بخواد نمی‌خواد خوش اومدی

اگه نمیتونی جدا بخوابی تشریف ببر هتل.اینجا مهمون اومدی نه عشق و حال

حتی اگه اتاق جدا هم باشه یه حرمتهایی باید حفظ بشه ویا شاید کسی دوست ندارد برای کسی که عقده یا تازه عروسی کردن اتاق جدا بده...دیدم که میگم همه خونه رو به گ....کشیدن تشریف بردن صاحب خونه بدبختم کل خونه رو شست وتمیز کرد

وقتی نمیتونی خب نرو چه اصرایه

به بچه هاتون یاد بدید هرجا خلاف میل شون بود بگن نهتا اینکه مثل استارتر خودخوری کنناستارتر شما رو خود ...

شوهرم با شوهرش دوست من دوستام اینجوری نیستن نهایت عصرونه بیان اونم وقتی شوهرم نیست همیشه برای پسرم دست پر میان

بلوچستان

بلوچا خیلی خوبن

سلامت باشن  

2810